Започна конкурсът "Най-стилните абитуриенти" 2021

За втора година Българският портал за мода Fashion.bg съвместно с модна къща Чарлино провеждат конкурса "Най-стилните абитуриенти" 2021. Очакват ви модни награди от нас и от нашите партньори, но най-важното е да отпразнуваме и онлайн вашия бал и да споделим всички заедно емоциите от вашето завършване!

ВИЖ УЧАСТНИЦИТЕ И ГЛАСУВАЙ

Най-стилните абитуриенти 2021

Виж как да участваш:

1. Прочети Общите условия и Правилата за обработване и защита на личните данни на конкурса "Най-стилните абитуриенти" 2021 на Fashion.bg и Чарлино.

2. Изпрати 1 или 2 снимки като съобщение в Messenger на фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/FashionBulgaria/ или на email office@fashion.bg

В съобщението добави име и фамилия, възраст, името на училището, в което завършваш, и населеното място, в което се намира то, както и текста:

"Потвърждавам, че прочетох и се съгласявам с Общите условия за участие в Конкурса на Fashion.bg "Най-стилните абитуриенти" 2021 и с Правилата за обработване и защита на личните данни на Конкурса."

Успех!

Датата, до която могат да се изпращат снимки за участие в Конкурса е 22 юни 2021. Победителите от първата фаза се обявяват на 23 юни. Това са 40 участници - 20 абитуриенти с най-много гласове от Facebook (10 момичета и 10 момчета) и 20, избрани от Организатора. Финалистите се обявяват на Фейсбук страницата на Fashion.bg и във www.fashion.bg и участват във финалната фаза на конкурса, в която гласовете се нулират и се гласува само за 40-те избрани участници от 23 до 30 юни.

Край на гласуването и обявяване на победителите - 30 юни 2021, 12:00 часа.

Победители в конкурса са 4 участници - двамата участници - момиче и момче, които имат най-много гласове след финалното гласуване и двама участници - момиче и момче, избрани от жури, подбрано от Организатора, измежду 40-те снимки, представени на финалната фаза.

Награди

Ще бъдат отличени:

Най-стилна абитуриентка на публиката - снимката с най-много гласове във Facebook след финалното гласуване
Награда: Блуза по избор с марка mar.fashion от електронния магазин на Fashion.bg и луксозна козметика с марка COYA

Най-стилна абитуриентка на журито - избрана от журито сред финалистките
Награда: Рокля с марка Чарлино

Най-стилен абитуриент на публиката - снимката с най-много гласове във Facebook след финалното гласуване
Награда: Класическа риза с дълъг ръкав от Буламас MTM Fashion

Най-стилен абитуриент на журито - избран от журито сред финалистите
Награда: Комплект с марка Чарлино

Допълнителни награди:

Лице на Fashion.bg - момиче
Награда: Парео със снимка на клиента

Лица на Wolfpride - момиче и момче
Награда: Черна рекламна тениска от Wolfpride

Лице на Al Amar
Награда: Парфюм Swiss Arabian

Награди за Най-стилните абитуриенти 2021