Победители в конкурса "Най-стилните абитуриенти" 2020

Завърши първото издание на конкурса "Най-стилните абитуриенти". Радваме се, че в конкурса се включиха над 200 абитуриенти от цяла България. Въпреки трудната година, те успяха да отпразнуват своето завършване с много блясък и ни изпратиха страхотни снимки. Задачата за нас не беше никак лека, защото всички участници бяха много стилни и чаровни. Популяризирахме конкурса в много Facebook групи и в други медии. Момичетата бяха много повече от момчетата, затова при тях изборът беше наистина много труден. Някои от коментарите, които получихме:

Кремена Атанасова: Малеее, че те всичките са от красиви по-красиви! Как да избере човек? Е няма такава красота по света като Българката!

Людмила Банова: Прекрасни принцеси! Момичетата са млади, красиви и много стилни. Труден избор, защото всяка е достойна.

Ето и наградените участници сред 27-те финалистки и 12-те финалисти:

Най-стилна абитуриентка на публиката - Ралица Стоянова от Ямбол, избрана с 1893 гласа

Най-стилна абитуриентка на журито - Радина Дамянова от Казанлък

Най-стилен абитуриент на публиката - Танасис Янев от Варна, избран с 904 гласа

Най-стилен абитуриент на журито - Теодор Боцов от София

Лица на модна къща Чарлино и козметика COYA - Мартина Мутафчиева от Русе и Симона Бонева от София

Лице на Fashion.bg - Ирена Черкезова от Русе

Лице на модна къща Чарлино - Никита Томов от Русе

С най-много гласове на публиката е чаровната Ралица Стоянова от Ямбол, облечена в българска носия. Тя получава награда от модна къща Чарлино и луксозна козметика за коса с марка COYA.

Ралица Стоянова от Ямбол

Сред останалите 27 финалистки, журито реши да избере Радина Дамянова от Казанлък, заради нейната стилна визия и естествено излъчване. Радина също имаше и 702 гласа от публиката, които и отредиха шесто място в гласуването. Тя получава наградата на Fashion.bg - Ваучер на стойност 100 лв. за пазаруване в електронния магазин на Fashion.bg

Радина Дамянова от Казанлък

Много е важно да успяваме да запазим младежкото в себе си. С по-различна младежка визия се откроиха две момичета, които са заложили на къси бални рокли и стилна прическа "конска опашка". Това са Мартина Мутафчиева от Русе и Симона Бонева от София. Те получават модни награди от Чарлино и луксозна козметика за коса COYA.

Мартина Мутафчиева от Русе

Симона Бонева от София

За стилната и визия решихме да дадем и специална награда от Fashion.bg на Ирена Черкезова от Русе - шал/парео, което ще отпечатаме специално за нея със снимка, избрана от нея.

Ирена Черкезова от Русе

Заслужено най-много гласове от момчетата имаше Танасис Янев от Варна със своя стилен костюм с жилетка и цялостно излъчване в стил "денди", в чиято визия всеки детайл има значение - папионка, кърпичка, стилен часовник, пура, бастун и перфектно лъснати обувки. Неговата награда е класическа бяла риза от Буламас MTM Fashion.

Танасис Янев от Варна

Журито избра Теодор Боцов от София, който е заложил на класически син костюм, допълнен с вишнева кърпичка и папионка. Той получава луксозна тениска от Wolfpride.

Теодор Боцов от София

Специална награда от модна къща Чарлино получава Никита Томов от Русе, който се открои с актуални неонови детайли в своя тоалет.

Никита Томов от Русе

Благодарим на всички участници и им желаем успехи и сбъдване на мечтите!