Подкрепете първите участници в конкурса "Най-стилните абитуриенти" 2020

Въпреки сложната ситуация и отложените балове, вече имаме снимки от 28 участници в конкурса на Fashion.bg и Charlino "Най-стилните абитуриенти" 2020. Повечето снимки са от фотосесии, но с нетърпение очакваме снимки и от баловете на абитуриентите, които започват след броени дни.

Първите абитуриенти, които изпратиха снимки, са от Пловдив, Бургас, Сливен, Добрич, Плевен, Пазарджик, Свищов, Сопот, Перник, Казанлък, Поморие, Приморско, Средец, Глоджево (Русенска област) и София.

Ако завършваш училище тази година, включи се в конкурса "Най-стилните абитуриенти" 2020. Виж пълните условия на https://abiturienti.fashion.bg/nai-stilni2020/

ВИЖ УЧАСТНИЦИТЕ И ГЛАСУВАЙ

Най-стилните абитуриенти 2020

Датата, до която могат да се изпращат снимки за участие в Конкурса е 12 юли 2020. Победителите от първата фаза се обявяват на 20 юли. Това са 30 участници - 20 абитуриенти с най-много гласове от Facebook (10 момичета и 10 момчета) и 10 избрани от Организатора. Финалистите се обявяват на Фейсбук страницата на Fashion.bg и във www.fashion.bg и участват във финалната фаза на конкурса, в която гласовете се нулират и се гласува само за 30-те избрани участници. За четиримата победители (двама с най-много харесвания от гласуването във Facebook и двама, избрани от журито) са предвидени модни награди.

Най-стилна абитуриентка на публиката - снимката с най-много гласове във Facebook след финалното гласуване
Награда: Неонов дамски комплект с марка Чарлино и луксозна козметика с марка COYA

Най-стилна абитуриентка на журито - избрана от журито сред финалистките
Награда: Ваучер на стойност 100 лв. за пазаруване в електронния магазин на Fashion.bg

Най-стилен абитуриент на публиката - снимката с най-много гласове във Facebook след финалното гласуване
Награда: Класическа бяла риза от Буламас MTM Fashion

Най-стилен абитуриент на журито - избран от журито сред финалистите
Награда: Луксозна тениска от Wolfpride