Юлияна Маршова - Стилът винаги е от значение

Юлияна Маршова е успял модел, рекламно лице на  множество чуждестранни марки, сред които британската модна линия “BEULAH LONDON”, италианският шик “Sempre Fashion” и редица други. Когато мислим за термина “стилен” външен вид,  ние го свързваме със сексапилна, уверена и елегантна визия. Специално за Fashion.bg Юлияна сподели какво мисли за стила и впечатленията си от работата като модел. Според нея “да бъдеш стилен е просто състояние на ума. Можете да изглеждате стилно, дори когато сте напълно небрежни.“

Юлияна Маршова

От кога модата е част от твоя живот?
Ю: Модата прави живота по-цветен. Тя е част от нашето ежедневие, нашите празници, традиции. Ние живеем с модата и нейните новости и красота.

Какво е усещането да си в една от световните модни столици Лондон? 
Ю: Лондон е град, изпълнен с много мода. Усещането да си част от света на висшата мода и модните тенденции е страхотно.

Различава ли се модата по улиците във Великобритания от модата в България?
Ю: Според мен в България липсват стиловото отношение, небрежността и иновативността. Повечето българки все още не са свикнали с идеята, че може да се излиза на публично място без много грим, с по-свободни дрехи и това да изглежда модерно, и ДА, различава се. 

Юлияна Маршова

Юлияна Маршова

Как възприемат българската жена хората в чужбина?
Ю: По моите наблюдения, хората не правят голяма разлика между българската жена и източноевропейската. Смятам, че на повечето жени от Източна Европа им липсва стилът и смелостта да изразят себе си.

Модерна ли е според теб съврвменната българска жена? 
Ю: Старае се да бъде модерна, но трудно приема иновациите в модата.

Юлияна Маршова

Кои според теб са водещите имена в българската мода в монента?
Ю: Водещите имена в българската са младите ни таланти в сферата на дизайна, всички, които се опитват да внедрят нещо ново и свежо в българската модна сфера и които започват да бъдат оценявани в чужбина, което е страхотно.

За финал Юлияна сподели: "Ключът към привлекателната външност всъщност е поддържането на безупречна хигиена и добро здраве. Хранете се правилно, пийте много вода и приемайте достатъчно плодове и зеленчуци. Не на последно място тренирайте, за да сте в добра форма и да се чувствате добре и не забравяйте, че увереността е ключът към всичко!"

Юлияна Маршова