Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Аксесоари

Аксесоари


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Артистична визия от KWIAT


Артистична визия от KWIATМладата певица Марина Кискинова засне фотосесия с актуалната колекция на българската марка очила KWIAT. В разгара на изпитната си сесия в НАТФИЗ, тя позира в колежански стил с цветни и слънчеви модели. Облечена с карирана риза в кежуъл стил, визията й е в унисон с артистичната натура на изпълнителката.

подробно...


Сара Джесика Паркър пусна колекция от сватбени обувки


Сара Джесика Паркър пусна колекция от сватбени обувкиАктрисата от "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър създаде колекция булчински обувки. Идеята на актрисата е жените да могат да постигнат "безупречен стил в големия си ден".

подробно...


Владимир Путин, Чарли Шийн и Брад Пит споделят вкус за милиони


Владимир Путин, Чарли Шийн и Брад Пит споделят вкус за милиониЕдни от тримата най-известни и желани мъже в света споделят общ вкус към часовниците. Вижте стилните часовници, възлизащи на милиони долари, които допълват визията на тези популярни мъже и марката, на която се доверяват.

подробно...


Дует "Ритон" във фотосесия с очилата KWIAT


Дует "Ритон" във фотосесия с очилата KWIATПрез това лято ще излезе DVD филм за живота на Катя и Здравко от дует "Ритон" с разкази на композитори, поети, режисьори. Той ще се казва "Брак по любов". Филмът ще бъде придружен и от луксозно книжно издание. Сред избраните кадри ще има и такива от най-новата им фотосесия с българските очила KWIAT, чиито фенове те са отдавна.

подробно...


Дисни звездата Зендая с колекция обувки


Дисни звездата Зендая с колекция обувки Звездата Зендая, която положи основите на своята кариера като актриса на "Дисни", създаде собствена модна линия обувки, с помощта на стилиста си Лоу Роуч.

подробно...


Бионсе с часовник на Apple още преди да е пуснат в продажба


Бионсе с часовник на Apple още преди да е пуснат в продажба Часовникът на "Apple" толкава е станал на мода, че неговите почитатели се похвалиха с притежанието му, преди той да бъде пуснат в продажба на 24 април.

подробно...


Цветна феерия и празнично настроение на ежегодния Парад на шапките в Ню Йорк


Цветна феерия и празнично настроение на ежегодния Парад на шапките в Ню ЙоркУчастниците в шествието явно са се ръководили от принципа колкото по-голяма, по-екстравагантна и красива е шапката, токова по-добре. Някои бяха сложили върху главите си цели лехи, птичи гнезда и кошници с пъстроцветни великденски яйца.

подробно...


Покори града с новия REEBOK ZPump Fusion


Покори града с новия REEBOK ZPump FusionСветовният пионер при фитнес иновациите Reebok представя най-новото си поколение обувки за бягане ZPump Fusion. Маратонките внасят революционни нововъведения в легендарната технология Pump – нова патентована конструкция, запълнена с въздух, която обгръща стъпалото и приема индивидуалната му форма за перcонално усещане и стабилност.

подробно...


Тенденции 2015: Shoefie (селфи с обувка)


Тенденции 2015: Shoefie (селфи с обувка)Нюйоркската модна компания за обувки Miz Mooz пуска на пазара ново изобретение, което ще предизвика революция в начина, по който жените си правят селфита. Уникалните Селфи обувки (The Selfie Shoe) са в червено, със стабилен висок ток и имат специален слот за поставяне на смартфон в удължените си върхове, което ще позволява на жените да използват крака си като заместител на селфи-стика.

подробно...


Удобство и стил с колекция Пролет/Лято 2015 на Gido


Удобство и стил с колекция Пролет/Лято 2015 на GidoПродуктовата гама обувки на GIDO се обновява непрекъснато. Верни на последните модни тенденции, дизайнерите в екипа на GIDO – утвърдени специалисти от България и Италия, ежегодно представят своите най-актуални творения в две сезонни колекции: Пролет/Лято и Есен/Зима.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Росица Кирилова


певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи