Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Аксесоари

Аксесоари


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


VERSACE 19.69 – луксозни аксесоари в италиански стил


VERSACE 19.69 – луксозни аксесоари в италиански стилКонцепцията на модния бранд Versace 19.69 е доминирана от италианската елегантност, стил и качество. Дамските и мъжки аксесоари са в богата цветова гама с модерен дизайн, индивидуален стил на линии, форми и материали в духа на съвременните тенденции

подробно...


Алкална вода ADVA с pH 9


Алкална вода ADVA с pH 9Алкалната вода се смята за най-полезната питейна вода, защото е антиоксидантна и изключително добре хидратира и детоксикира тялото.

подробно...


Обувки и Чанти с марка Sara Pen на Фестивалa на модата и красотата Варна 2017


Обувки и Чанти с марка Sara Pen на Фестивалa на модата и красотата Варна 2017Екстравагантни ботуши, дизайнерски обувки и чанти, създадени специално за Дамите с нестандартен вкус! САРА ПЕН…

подробно...


Риана с трета колаборация с Маноло Бланик


Риана с трета колаборация с Маноло БланикРиана е една от най-всестранно развитите личности. Познаваме я като певица, актриса, дизайнер и филантроп. Известна е с екстравагантния си стил и е призната като световна фешън икона.

подробно...


Алфредо Торес се завърна в Куба с KWIAT


Алфредо Торес се завърна в Куба с KWIATГорещите лъчи на жаркото кубинско слънце, пъстрата смесица от цветове и безгрижно веселие, съчетано с дух на бунтарство в тази екзотична топла страна, вдъхновиха специална селекция от 12 модела слънчеви очила от колекция KWIAT Exclusive 2017.

подробно...


Ирина Сардарева с парад на шапките в София


Ирина Сардарева с парад на шапките в СофияС парад по пешеходния булевард "Витоша" десетки жени, чиито прически нямаха особено значение заради прекрасните шапки над косите си, тръгнаха около 16 часа към Регионалния исторически музей на София, за да представят своето вдъхновяващо ревю.

подробно...


Рапърът Кание Уест с колекция бижута


Рапърът Кание Уест с колекция бижутаРапърът Кание Уест пусна в продажба първата си колекция бижута от колаборацията си с ювелира Якоб Арабо.

подробно...


Дженифър Лоурънс без грим в най-новата си кампания за Dior


Дженифър Лоурънс без грим в най-новата си кампания за DiorКакто знаете, актрисата Дженифър Лоурънс е рекламно лице на модна къща Dior. Звездата от "Игри на глада", успешно рекламира чантите на френската марка вече няколко сезона.

подробно...


Ели Голдинг с колекция обувки за Deichmann


Ели Голдинг с колекция обувки за DeichmannБританската певица и текстописец Ели Голдинг е един от най-успешните соло изпълнители в света. Съвсем наскоро тя щурмува класациите с приноса си към саундтрака на блокбъстъра „50 нюанса сиво“. Със своята „Star“ колекция в сътрудничество с най-големия търговец на обувки на дребно в Европа DEICHMANN тя ще разчупи и света на обувките от 15 март 2017 г.

подробно...


Отключи потенциала си с Reebok Crossfit nano 7 през 2017


Отключи потенциала си с Reebok Crossfit nano 7 през 2017Reebok представи тренировъчната обувка CrossFit Nano 7. Марката утвърждава статуса си на един от водещите брандове за производство на обувки сред CrossFit общността. Reebok продължава да развива гамата Nano, подобрявайки силуета и предоставяйки тренировъчна обувка без компромис, което я прави подходяща за всеки атлет.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Елена Йончева


журналист
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи