Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Аксесоари

Аксесоари


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Български бижутериен бранд подкрепя млади таланти


Български бижутериен бранд подкрепя млади талантиБългарският бранд Invoke проведе съвместно с Нов български университет (НБУ) конкурс за авторски дизайн на бижу като част от политиката си да подкрепя развитието на младите таланти в България. В основата на конкурса заляга убеждението на екипа на Invoke, че всеки трябва да надскача себе си и да предизвиква собствените си възможности, за да бъде успешен в призванието си.

подробно...


Парад на шапките Есен 2019


Парад на шапките Есен 2019Истинска феерия от цветове, форми и много стил ще видят жителите и гостите на София на 19 Октомври, когато за шести пореден път дизайнерката Ирина Сардарева ще събере любителите на шапки. Шествието ще тръгне в 16.00 часа от паметника на Алеко Константинов на бул. „Витоша” и бул. „Патриарх Евтимий”, ще премине през пл. „Света Неделя”, подлез между хотел „Балкан” и ЦУМ, за да стигне до крайната си точка - Музей за история на София.

подробно...


Колекция обувки с марка SARA PEN


Колекция обувки с марка SARA PENСара Пен е българска търговска марка регистрирана в България 1998 година. Фирмата предлага дамски обувки, мьжки обувки, чанти и аксесоари. Марката изработва своите обувки в Италия и Турция по съвременни технологии, от висококачествени материали. Първият магазин отворил врати е в гр. Пловдив през 1998 година, след което Сара Пен навлиза и в други големи градове на България като - София, Варна, Стара Загора и Бургас. Марката е вече 18 години на пазара и е доказала качеството и модерния стил, който поддържа и до днес.

подробно...


ФЛО е музика за изящните крака и силует


ФЛО е музика за изящните крака и силуетДа си първият е мисия! Варна Мол смело и амбициозно променя българския пазар завинаги! С над 500 магазини по Света, ФЛО променя и българската мода сега.

подробно...


Уникалните дамски чанти D'QUEEN ще бъдат показани в София


Уникалните дамски чанти D'QUEEN ще бъдат показани в СофияУникалните дамски чанти на дизайнера Димитър Паисиев ще бъдат част от CraftAREA BIBLIOTEKA - първото по рода си изложение на хендмейд творения. Само в следобеда на 21- ви юли, желаещите да усетят на живо част от последната колекция на D’QUEEN може да го направят по време на събитието, в градината на Once Upon a Time Biblioteka. Артистите, включени в изложението са селектирани лично от Кремена Халваджиян, която е и организатор на фестивала.

подробно...


Ирина Сардарева празнува 25 години на модната сцена с Парад на шапките


Ирина Сардарева празнува 25 години на модната сцена с Парад на шапкитеПо повод 25 години от първото си ревю Ирина Сардарева ви кани на Парад на шапките. Той ще се проведе на 29 юни - събота, от 16:00 часа пред паметника на Алеко Константинов в пешеходната част на бул. "Витоша". Модното шествие ще стигне чак доплощад "Света Неделя". Крайната точка е Музей за история на София.

подробно...


Принцеса Мириам представи авторските си бижута


Принцеса Мириам представи авторските си бижутаПринцеса Мириам представи ексклузивно в България авторските си колекции бижута на изложбата Miriam de Ungria: Отвъд въображението. Експозицията бе официалнo открита със стилен коктейл, на който присъстваха Н.В. Симеон II и съпругата му Н.В. Маргарита, вицепрезидентът Илияна Йотова, както и редица дипломати и представители на бизнеса.

подробно...


Илиана Раева рекламно лице на Zlatarna Celje Bulgaria


Илиана Раева рекламно лице на Zlatarna Celje Bulgaria Всички бижута (злато и сребро), които предлагат Zlatarna Celje Bulgaria са ръчна изработка, в съчетание със скъпоценни и полускъпоценни камъни, перли, кристали Сваровски.

подробно...


Диляна Попова с фотосесия за ZEISS VISION CENTER


Диляна Попова с фотосесия за ZEISS VISION CENTER Една от любимките на българките, Диляна Попова се снима за оптики ZEISS VISION CENTER, Grand Optics и Joy Optics. Ексклузивната фотосесия бе оъществена не къде да е, а именно на Малдивите. Красива, елегантна, винаги различна, актриса, модел – такава е героинята на тази вдъхновяваща приказка. Заради безупречната ѝ елегантност и позитивно излъчване една от най-реномираните компании в България – "Джой Фешън" я избра за рекламно лице на своите три вериги оптики.

подробно...


Българската марка KWIAT на световно изложение за очила


Българската марка KWIAT на световно изложение за очилаБългарска марка за слънчеви и диоптрични очила KWIAT взе участие със собствен щанд на най-голямото оптическо изложение в света - MIDO 2019, което се проведе този февруари за 49-ти път в Милано, Италия. Сред присъствието на многобройни световно известни марки очила, единственият български щанд се отличаваше и с атрактивната визия на младата поп сензация Дара, коярто стана рекламно лице на марката.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Нина Тодорова


Моден дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи