Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Аксесоари

Аксесоари


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Смарт обувки променят цвета и визията си за секунди


Смарт обувки променят цвета и визията си за секундиКомпанията "iShüu Technologies" (базирана в Литва) проектира линия смарт обувки под името "Volvorii Timeless". Тези магични обувки променят цвета и външния си вид благодарение на гъвкавите дисплеи с електронно мастило (e-ink), които са вградени в горната им част.

подробно...


Когато дрехите са аксесоар към шапката


Когато дрехите са аксесоар към шапката Свят на нежност, ефирни материи, цветя, пера и лен. Свят, в който не силата, а красотата е водеща. Нататък ни водят шапките и роклите от тазгодишната колекция на Ирина Сардарева, носеща името "Женственост".

подробно...


Как да съчетаем очила, грим и прическа?


Как да съчетаем очила, грим и прическа?На 18-ти март (сряда) от 18:00 часа във фоайето на City Center Sofia българската марка очила KWIAT ще представи специално за медиите най-новата колекция слънчеви и диоптрични очила за 2015 г. По покана на KWIAT специалистите от ARLET STARS ще покажат как актуалните тенденции при грима и прическите могат да се съчетават по най-добрия начин с изключителното разнообразие от форми, цветове и детайли при актуалните модели очила.

подробно...


Бианка Балти е лице на пролетно-лятната колекция слънчеви очила на Долче и Габана


Бианка Балти е лице на пролетно-лятната колекция слънчеви очила на Долче и Габана Бианка Балти е красавицата от официалната кампания на новите предложения за слънчеви очила на модната марка "Долче и Габана".

подробно...


Абитуриентски бал: Обувки от Humanic


Абитуриентски бал: Обувки от HumanicСтилът ни става още по-бляскав с екстравагантните високи обувки на платформа и ток и секси сандалите, които са изключително популярни в началото на пролетта.

подробно...


Как се произвеждат дамските чанти Dior


Как се произвеждат дамските чанти DiorЧудили ли сте се защо дамските чанти на известните модни къщи и дизайнери струват хиляди долари?
Отговорът е прост - качествени материали и дълъг цикъл на производството. Всеки детайл по дизайна и изработката е изпипан до последния шев.

подробно...


Романтична колекция обувки за Свети Валентин


Романтична колекция обувки за Свети ВалентинДизайнерката на обувки Шарлот Олимпия (Charlotte Olympia) представи колекция за влюбени момичета. Обувките не са само за обвързани дами, а за всички романтички, които вярват в любовта.

подробно...


Подарете си качествени очила KWIAT с отстъпка за Свети Валентин


Подарете си качествени очила KWIAT с отстъпка за Свети ВалентинПо традиция, както всяка година за Свети Валентин, KWIAT има специално предложение за всички, които искат качествени очила на достъпна цена! Българската марка очила подарява три дни, в които всеки може да избере за себе си и за свой любим човек слънчеви очила и диоптрични рамки с 50 % отстъпка. Дните са 13, 14 и 15-ти февруари 2015.

подробно...


Риана създаде чанта за благотворителна кауза


Риана създаде чанта за благотворителна каузаРиана ще създаде дамска чанта за луксозната марка Fendi с благотворителна кауза.

подробно...


Ново: Стилни мъжки обувки с изненадваща екстра


Ново: Стилни мъжки обувки с изненадваща екстраЧифт класически кожени обувки могат да бъдат идеален подарък за всеки стилен джентълмен. Новият модел на Оливър Суини обаче има скривалище за малка бутилчица уиски.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Петко Савов (SAVOV)


български поп музикант
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи