Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Млади дизайнери

Млади дизайнери


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Майсторски клас по мода в НБУ


Майсторски клас по мода в НБУ През първите дни на април в НБУ се проведе поредният майсторски клас по мода. В продължение на десет дни студентите по мода имаха невероятната възможност да участват в едно изключително интересно и атрактивно събитие под ръководството Евгения Попова.

подробно...


Брандът като бизнес - Бизнес обучение за студенти по изкуства в НБУ


Брандът като бизнес - Бизнес обучение за студенти по изкуства в НБУПрез месец март, в рамките на 4 дни, при изключителен интерес се проведе своеобразно бизнес обучение на студенти от програмите по изкуства в НБУ. По един нетрадиционен и атрактивен начин студентите бяха въведени в сложна и различна за тях материя, създаден беше „бизнес инкубатор“, в който се родиха, кристализираха и реазираха множество идеи, лични и корпоративни брандове. За кратко време студентите успяха да получат определени познания, които ще им бъдат изключително необходими в тяхната творческа работа.

подробно...


Никола Тенев или дрехата като психоанализа


Никола Тенев или дрехата като психоанализаНикола е концептуалист до мозъка на костите си и грижливо обмисля своята стилистична килийка в жужащия кошер на модата. Счита се ученик на Олег Сергеев, който го е въвел в тайните на немското кроячество. Не би се затруднил да ви ушие и най-сложно мъжко сако, а също и брич.

подробно...


Александър Гергинов или освобождаващото притеснение на дървения корсет


Александър Гергинов или освобождаващото притеснение на дървения корсетАлександър обича Алекзандър Маккуин, а вероятно и коктейлите "Алекзандър," но напоследък много си пада и по Хюсеин Шалайан и неговите ревюта-пърформанси. Счита пристрастията си моментни и е склонен да се откаже от тях в полза на други.

подробно...


Адриана Герасимова или червената настойчивост на една подплата


Адриана Герасимова или червената настойчивост на една подплатаАди обича Алекзандър Маккуин, Вивиан Уестууд и Джон Галиано (не обича Версаче). Безпокойството ми, че не могат да се харесват едновременно толкова много различни неща, успокоява с обобщението, че я вълнувал естетизираният кич.

подробно...


Дипломно модно ревю "Fashion Forecast 2016"


Дипломно модно ревю "Fashion Forecast 2016"На 9 май в ДНК, НДК - Пространство за съвременен танц и пърформанс се проведе дипломно ревю на студенти от магистърска програма „Мода и бизнес стратегии” в НБУ. Младите дизайнери представиха пред многобройната публика своите реализирани дипломни проекти и демонстрираха по един категоричен начин усета си за красота, стил и мода.

подробно...


МАЙСКИ ДНИ НА МОДАТА – НБУ: Модно ревю и инсталация „Christian Dior – the new look“


МАЙСКИ ДНИ НА МОДАТА – НБУ: Модно ревю и инсталация „Christian Dior – the new look“През 2016г. Нов български университет празнува 25 години от своето създаване. В поредицата от събития, отбелязващи тази годишнина се включват студенти и преподаватели от бакалавърска програма „Мода“ и магистърска програма „Мода и бизнес стратегии“. От 5 май до 3 юни бъдещите модни дизайнери представят своите творчески разработки в поредица от събития, обединени под общото заглавие „Майски дни на модата“, НБУ.

подробно...


Майски дни на модата в НБУ


Майски дни на модата в НБУПрез 2016г. Нов български университет става на 25 години. В поредицата от събития, отбелязващи тази годишнина се включват и студенти и преподаватели от Бакалавърска програма „Мода“.От 5 май до 3 юни бъдещите модни дизайнери ще представят своите творчески разработки в поредица от събития, обединени под общото заглавие „Майски дни на модата - НБУ“., Студентите по мода от НБУ, с помощта на своите преподаватели ще демонстрират по един категоричен начин усета си за красота, стил и мода пред софийската общественост и ще покажат, че обучението им е на високо професионално ниво. В дните на модата са включени 4 модни ревюта, 2 модни инсталации, моден пърформанс, изложба, семинари, презентация на професор от чужд университет, кинопрожекция, дискусии.

подробно...


SOFIA FASHION WEEK 2016 подкрепя млади дизайнери


SOFIA FASHION WEEK 2016 подкрепя млади дизайнериВторото издание на Sofia Fashion Week ще бъде още по-мащабно и ще протече в рамките на 5 дни. Родната Седмица на модата все повече доближава традициите на Париж, Ню Йорк и Милано с двете си издания за всеки от модните сезони - пролет/лято и есен/зима.

подробно...


Студенти по мода от НБУ работиха по роклята за откриването на Детската Евровизия


Студенти по мода от НБУ работиха по роклята за откриването на Детската ЕвровизияРоклята на Поли Генова за откриването на Детска Евровизия в България на 21 ноември 2015 г. в зала Арена Армеец и стилизираните шевици на фланелките на детския хор на Българското национално радио от изпълнението на Крисия и Хасан и Ибрахим Игнатови са дело на студенти от програмите по Мода на НБУ.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Владимир Ампов - Графа


Поп певец и продуцент
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи