Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Манекени и модели

Манекени и модели


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Сара Сампайо - новата Адриана Лима


Сара Сампайо - новата Адриана ЛимаВ редиците на Victoria's Secret се появи нов ангел - нейното име е Сара Сампайо, а модните специалисти вече я нарекоха "новата Адриана Лима".

подробно...


Моделът Крум Груев смени Ивайло Захариев


Моделът Крум Груев смени Ивайло ЗахариевМанекенът Крум Груев, който бе избран за "Мистър София Топ Модел" тази година е новото рекламно лице на M Suit. Той смени в това амплоа актьорът от "Под прикритие" Ивайло Захариев, който доскоро беше лицето на бранда.

подробно...


10 години VIP FASHION GROUP


10 години VIP FASHION GROUPС грандиозен моден спектакъл собственичката на VIP FASHION GROUP – Мира Матеева и екипът и отбелязаха 10- ия юбилеен рожден ден на модната агенция.

подробно...


Кейт Мос е новото рекламно лице на авиокомпания


Кейт Мос е новото рекламно лице на авиокомпания41-годишния супермодел ще рекламира нискотарифната компания на милионера Ричард Брансън. Запознат с преговорите източник разкри, че компанията иска да използва популярността на Кейт Мос, за да покаже "колко добро е обслужването в самолетите на Върджин Атлантик".

подробно...


Алесандра Амброзио с еротична сцена в теленовела


Алесандра Амброзио с еротична сцена в теленовелаИзвестният модел на бельо Алесандра Амброзио засне голи сцени по време на участието си в бразилския сапунен сериал "Тайни и лъжи".

подробно...


"Мис България" Славена Вътова роди момиче


"Мис България" Славена Вътова роди момичеСамо преди броени часове на Славена и Юлиян им се роди момиченце, което носи името Ема, информират от ПРофайл. "Най-накрая и от мен излезе човек!... Ема е всяка една красива емоция, която не мога да опиша с думи...д а създадеш живот, когато си толкова влюбен и обичан е неописуемо щастие!"

подробно...


Бъди модерна и популярна с Lady Popular Fashion Arena


Бъди модерна и популярна с Lady Popular Fashion ArenaИскаш ли да усетиш какво е да си най-популярното момиче? Искаш ли да покажеш на света своите модни идеи и умения? Искаш ли да почувстваш уникалната атмосфера от съревнованието с модните икони? Lady Popular Fashion Arena е точно за теб!

подробно...


Кейт Мос и Кара Делевин отново в тандем


Кейт Мос и Кара Делевин отново в тандемСлед като през 2014 година Кейт Мос и Кара Делевин бяха лица на рекламната кампания за новия аромат на Burberry, сега двете британки отново се обединяват - този път, за да представят колекция Mango Есен-Зима 2015/2016.

подробно...


Кара Деливин: Татуировки, грим и прическа = 11 часа


Кара Деливин: Татуировки, грим и прическа = 11 часаВдъхновените от ориента татуировки по тялото на Кара Делевин на бала Мет Гала в Ню Йорк са правени 9 часа. Заедно с прическата и грима Делевин прекарала в приготовления цели 11 часа.

подробно...


Моделът Криси Тайгън се отказа от фотошопа


Моделът Криси Тайгън се отказа от фотошопаИзвестната моделка Криси Тайгън се е отказала от фотошопа за снимките си в Инстаграм.
Това разкри самата красавица по време на участието си в телевизионното предаване "Шоуто на Мередит Виера"(The Meredith Vieira Show) по телевизия Ен Би Си.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Емил Арабаджиев


Собственик на компанията Денил
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи