Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Манекени и модели

Манекени и модели


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Световно известен дизайнер избра XXL модела Ашли Греъм за най-новата си колекция


Световно известен дизайнер избра XXL модела Ашли Греъм за най-новата си колекцияДали диктатурата на слабите тела по модните подиуми отминава? Един от първите, които правят крачка в тази посока е Майкъл Корс – едно от големите имена в модата. За представянето на колекцията си есен-зима на Седмицата на модата в Ню Йорк дизайнерът нае XXL модела Ашли Греъм, която носи дрехи 54 размер. Тя се появи със сив плетен блузон върху черна рокля с цепка до коляното, подчертан с широк черен колан.

подробно...


Най-големият сайт за модели обяви Модел на 2016


Най-големият сайт за модели обяви Модел на 2016Само 20-годишна и след една много успешна година, Бела Хадид беше обявена за модел на 2016 според Models.com. Тя бе избрана от 250 специалисти в модната индустрия, сред тях са именити дизайнери, фотографи, стилисти и гримьори.

подробно...


Топ моделът Джиджи Хадид с нетрадиционна фотосесия за Versace


Топ моделът Джиджи Хадид с нетрадиционна фотосесия за VersaceЕдин от най-търсените модели Джиджи Хадид подписа договор с „Версаче“. Тя се съгласи да се снима напълно гола.

подробно...


„Ивет фешън“ представиха календара си за 2017


„Ивет фешън“ представиха календара си за 2017 Традиционно в края на годината, най-успешната модна агенция в България - "Ивет фешън", презентира новият си календар. Той е луксозно тематично издание, което се пeчата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.

подробно...


Ерата на 90-те в календара на "Ивет фешън" за 2017


Ерата на 90-те в календара на "Ивет фешън" за 2017Традиционно в края на годината, най-успешната модна агенция в България - "Ивет фешън", презентира новият си календар. Той е луксозно тематично издание, което се пeчата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.

подробно...


Роден модел изгря в португалската преса


Роден модел изгря в португалската пресаИвел Йорданов, представител на България в международния конкурс Best Global Model на годината 2016 г., която ще се проведе този понеделник в казино Estoril, е един от моделите, избрани за промоционалната кампания на мъжката колекция бельо на португалския футболист Кристиано Роналдо. Фотографиите с българинът на 22 години с бельо на на CR7, който в момента учи икономика и управление, може да се види на сайта на събитието.

подробно...


Българският модел Ивел Йорданов в топ 3 на световен конкурс в Анталия


Българският модел Ивел Йорданов в топ 3 на световен конкурс в АнталияМодното събитие се проведе в турския курорт Анталия, информират от ПРофайл. Нашето момче пребори жестока конкуренция от 50 участници от 20 държави. Освен това той грабна и специалната награда за най-добре изглеждащ модел в бански костюм.

подробно...


Мила Христова - Лице на Златна игла 2016


Мила Христова - Лице на Златна игла 2016Мила Христова е завършила средното си образование в Lancing College. Бакалавър е по ПР, Медия и Културология в London College of Communications и магистър на науките по Стратегически маркетинг от London School of Business and Finance. Практикувала е специалността ПР в Лондон, а в България се е занимавала с политически ПР. Започва да развива успешната си кариера на фешън модел едва след като завършва образованието си.

подробно...


Елеонора Манчева с ексклузивна фотосесия за Bridal Fashion


Елеонора Манчева с ексклузивна фотосесия за Bridal FashionЕдинствената българка – носителка на короната „Мисис Вселена” досега – Елеонора Манчева се потопи в разкоша на сватбените и официални кутюр - тоалети от Bridal Fashion.

подробно...


Топмоделът Мина Попова представя България на Lady Universe 2016


Топмоделът Мина Попова представя България на Lady Universe 2016Топмоделът Мина Попова ще представи страната ни на конкурса на Lady Universe 2016 след като покори модните подиуми в далечен Перу, Малайзия, Тайланд, Виена, Великобритания, както и първото издание на Sofia Fashion week.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Глория


Поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи