Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Манекени и модели

Манекени и модели


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Българка призната за едно от най-красивите лица без грим в света


Българка призната за едно от най-красивите лица без грим в светаБългарката Виктория Лазарова се нареди в топ 10 на най-красивите лица без грим в света, след участието си в конкурса Мис "Гранд интернешънъл". Над 60 участнички от цял свят взеха участие в конкурса, който се проведе в Тайланд при много строги мерки и задължителна 14-дневна карантина за всички модели.

подробно...


Издъхна първият български манекен


Издъхна първият български манекенКой е Сашо Йорданов? Той е първият български професионален мъж-манекен, музикант, състезател по плуване – на младини.

подробно...


Клаудия Шифър стана на 50


Клаудия Шифър стана на 50Клаудия Шифър отпразнува своя юбилеен 50-ти рожден ден на 25.08.2020 г. „Трябва да се радваме на годините си, да ги обичаме“, казва тя. Топмоделът няма основания да се притеснява от възрастта си.

подробно...


Кастинг за най-грандиозния конкурс за красота Мис Варна 2020


Кастинг за най-грандиозния конкурс за красота Мис Варна 2020Кастингът за Мис Варна 2020 ще се състои на 26 юли - неделя от 17.00 часа в Варна Мол, ет 1. Екипът на модна агенция VIP FASHION GROUP, организатор на конкурса, търси момичета с харизматична визия, позитивно излъчване и хармонично тяло. Кандидатките трябва да бъдат на възраст между 16 и 25 години, с височина над 170 см., без грим, с бански костюми и обувки на високи токчета.

подробно...


Топ коафьорът Георги Петков представя символи на мъжката красота и сила в своя луксозен календар за 2020-та


Топ коафьорът Георги Петков представя символи на мъжката красота и сила в своя луксозен календар за 2020-таМомчетата на 2020-та са тук. Още от януари обещава да бъде горещо (или поне на пръв поглед) и заслугите са на българския топ коафьор Георги Петков, който за осма поредна година представя своя ексклузивен луксозен календар с черно-бели фотографии на момчета за пример, които няма да ви оставят равнодушни.

подробно...


Българката Белослава Хинова дефилира за Armani


Българката Белослава Хинова дефилира за ArmaniБългарката Белослава Хинова покори още един световен бранд, а именно Armani. Тя дефилира за марката в Милано.

подробно...


Бела Хадид обявена за най-красивата жена


Бела Хадид обявена за най-красивата женаПластичният хирург Джулиан Де Силва проведе проучване, което показа, че лицето на американския супермодел Бела Хадид е най-близо до „Златното сечение“, съобщава Сън.

подробно...


Моделите на модна агенция Ивет Фешън покориха модната столица Милано


Моделите на модна агенция Ивет Фешън покориха модната столица МиланоБелослава, която преди две седмици навърши 17-години, бе един от моделите, избрани да представят колекциите пролет/лято 2020 на световните брандове Sportmax, Emporio Armani и Dolce&Gabbana.

подробно...


Крисия - гост и член на журито в конкурса Малка Мис и Мистър България


Крисия - гост и член на журито в конкурса Малка Мис и Мистър БългарияКрисия, звездата-идол на децата, ще пристигне в Златни пясъци специално за конкурса и ще прекара един ден с тях, за да ги подкрепи и да оцени тяхното представяне. Невероятната млада певица ще зарадва участниците и гостите на конкурса с изпълнение на най-новите си песни.

подробно...


Румяна Данаилова спечели короната на Мис Варна 2019 на пищна церемония


Румяна Данаилова спечели короната на Мис Варна 2019 на пищна церемонияРумяна Данаилова бе избрана за Мис Варна 2019, сред двадесет и четири варненски красавици на грандиозен спектакъл, които събра повече от 800 гости от цяла България. Короната, инкрустирана със скъпоценни камъни и бе предадена от миналогодишната носителка на титлата Мис Варна 2018 – Михаела Йорданова.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Койна Русева


Актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи