Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Лайфстайл хроника

Лайфстайл хроника


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


"Нов Театър - НДК" продължава мисията на първия частен театър "Диалог"


"Нов Театър - НДК" продължава мисията на първия частен театър "Диалог"Режисьорът Бойко Илиев чества 30 години от създаването на първия частен театър в България – „Диалог“. Неговото идейно продължение „Нов театър – НДК“ ще отбележи годишнината на 29 май с документален филм за трудната съдба на „Диалог“. След прожекцията на филма (първа част „Диалог“ и втора част „Нов театър – НДК“) на сцената ще бъде представен спектакълът „Антихрист“ с участието на актьорите: Елена Петрова, Любомир Ковачев, Ники Сотиров и Веселин Калановски.

подробно...


Цеци Красимирова с приказна сватба в Каталуния


Цеци Красимирова с приказна сватба в КаталунияМоделът Цеци Красимирова се венча за американския бизнесмен Майкъл Струмейтис в каталунския курорт Ситжес.

подробно...


"Котка върху горещ ламаринен покрив" с премиера на сцената на "Нов театър – НДК"


"Котка върху горещ ламаринен покрив" с премиера на сцената на "Нов театър – НДК"„Нов театър – НДК“ представя пиесата от американския драматург Тенеси Уилямс – „Котка върху горещ ламаринен покрив” с премиера за София на 16 май. Отново през месец май ще бъдат чествани и 30 години от създаването на първия частен театър „Диалог“ с неговото идейно продължение „Нов театър – НДК“.

подробно...


Време за Aperitivo!


Време за Aperitivo!На фона на бързо набиращите популярност освежаващи леки алкохолни миксове, характерни за Италия, решихме да ви запознаем с тази „вкусна“ традиция, на която италианците казват “Aperitivo”.

подробно...


Българско присъствие и на афтър партито след Оскарите


Българско присъствие и на афтър партито след ОскаритеОсвен на церемонията по раздаването на филмовите награди "Оскар", на афтърпартито след голямото събитие, бяха забелязани наши сънародници. Едни от най-обичаните българи - актрисата Нина Добрев и топ ракетата на България - Григор Димитров.

подробно...


Официални рокли от Bridal Fashion на 19-ия виенски бал в София


Официални  рокли от Bridal Fashion на 19-ия виенски бал в СофияБизнесдамата на 2011 г. и водеща на търга - Мая Косева сияеше в ефирна рокля от черно морбидо с водопад от флорални мотиви от цветна френска дантела на испанския гигант Pronovias, Мисис Европа и собственик на хотел Saint George Palace в Свети Влас - Елена Караколева беше изключително стилна в тоалет от 3 нюанса черна дантела, извайваща фигурата и допълнена с актуално болеро на същия бранд.

подробно...


Марая Кери на турне в Европа


Марая Кери на турне в ЕвропаЧетиридесет и осем годишната Марая Кери, която е смятана за една от най-успешните изпълнителки в света, ще тръгне на европейско турне, за да популяризира албума си "Caution", съобщават Контактмюзик.

подробно...


Софи Маринова се омъжи в рокля на София Борисова


Софи Маринова се омъжи в рокля на София БорисоваСофи Маринова и Гринго сключиха граждански брак на официална церемония на 05.02. 2019г. в София, Маринова вече официално е Давидова!

подробно...


Световноизвестният дизайнер Роко Бароко пристига в София през март


Световноизвестният дизайнер Роко Бароко пристига в София през март Роко Бароко е един от най-известните италиански дизайнери досега, който създава луксозна мода. Започнал през 1963 година като асистент-дизайнер на Нино Черути, няколко години по-късно отваря собствено ателие на "плаца Еспания" в Рим. Постепенно маестрото добива голяма популярност и твори тоалети за Лайза Минели, Клаудия Кардинале, контеса Кларета Аугуста, Урсула Андерс и др., а ревютата му са откривани и закривани от най-добрите топмодели в света, като Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Каролина Куркова, Аня Воскресенска, Констанс Яблонски, Сиселис Зейлис. Тоалетите и аксесоарите на марката - Roccobarocco са изцяло произведени в Италия във фабриката край Милано.

подробно...


НОВ ТЕАТЪР – НДК със силен старт на 2019-та година


НОВ ТЕАТЪР – НДК със силен старт на 2019-та година„Нов театър – НДК“ започва 2019-та година с богата и интересна театрална програма. От 11-ти януари до края на месеца ще се проведе третото издание на „Януари“ – Фестивал на българската драматургия”. Всяка година той събира под един покрив някои от най-обичаните от публиката представления от български автори. „Нов театър – НДК“ е приемна сцена за София и на първия в кариерата на Йоана Буковска-Давидова моноспектакъл – „Променяне“, който може да бъде гледан на 9-ти и 10-ти януари. „Променяне” е един от първите театрални спектакли в Европа с добавена реалност.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Фани Пападопулу


моден дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи