Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Лайфстайл хроника

Лайфстайл хроника


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Дженифър Лопес се отказа от сватбата си с Алекс Родригес


Дженифър Лопес се отказа от сватбата си с Алекс Родригес51-годишната певица и актриса Дженифър Лопес и бейзболиста Алекс Родригес промениха решението си да вдигат сватба. По време на шоуто на Анди Коен "SiriusXM" Дженифър призна, че след като сватбата в Италия е била отменена поради пандемията от коронавирус, тя се замислила защо изобщо да се омъжва за Алекс.

подробно...


Мис Силикон Вероника Никифорова се похвали с джип за 100 бона от бизнесмен


Мис Силикон Вероника Никифорова се похвали с джип за 100 бона от бизнесменНосителката на титлата Мис Силикон за 2017 г. Вероника Никифорова се похвали с нова придобивка. Изкусителката яхна мощен джип за 100 000 лв., който й бе подарен от обожател.

подробно...


Проф. Асена Стоименова избра булчинска рокля на модна къща „Блинк“


Проф. Асена Стоименова избра булчинска рокля на модна къща „Блинк“Проф. Асена Стоименова, вече Сербезова - председател на Българския фармацевтичен съюз, избра за своя специален ден предложение от новата колекция на модна къща „Блинк“. Роклята е изработена от атлаз в цвят слонова кост и авторска дантела, характерна за творческия стил на дизайнерката Радослава Лазарова. Дрехата е инкрустирана с мъниста и кристали, със силует в А линия и V-образно деколте. Отличава се с барокови мотиви и изцяло ръчна изработка.

подробно...


Перфектно облечената красота в деня на Менделсон


Перфектно облечената красота в деня на МенделсонСвоето заветно „Да“ си казаха Марин Йотов – синът на вицепрезидента на Република България, и харизматичната Кристиана. И двамата предпочетоха да заложат на българския моден дизайн.

подробно...


Катрин Зита-Джоунс със собствена лайфстайл марка


Катрин Зита-Джоунс със собствена лайфстайл маркаИзвестната актриса Катрин Зита-Джоунс обяви плановете си да пусне в продажба гама от обувки, веган кафе, любовни лъжици и грим с марката Casa Zeta-Jones. „Всичко, което съм създала, наистина е проект от страст. Исках да превърна тази страст в крачка напред и да създам марка, която е красива и луксозна, като същевременно все още е достъпна за хората” е заявила 50-годишната звезда в интервю на „Дейли Мейл”.

подробно...


Diamond and Champagne Night постави новото начало на списание MODA


Diamond and Champagne Night постави новото начало на списание MODAВечерното събитие Diamond and Champagne Night постави новото начало на списание MODA на яхтеното пристанище „Марина Диневи“ в Свети Влас в първия ден от месец август. Преди старта на тази специална вечер непосредствено пред ювелирния магазин на основния партньор на събитието SSG Jewellery and Diamonds акостира прекрасна яхта, предоставена от елитното клубно място за яхтсмени.

подробно...


Мария сложи край на музикалната си кариера със сълзи в очите


Мария сложи край на музикалната си кариера със сълзи в очитеСлед 20 години, прекарани в музикалния бизнес, Мария прекратява музикалната си кариера. Изпълнителката се включи на живо в своята лична Инстаграм страница и със сълзи на очи обяви, че се оттегля и повече няма да бъде певица. Тя спира както с клубните участия, така и с правенето на нови проекти.

подробно...


Тази вечер отново Наско Лазаров в „Черешката на тортата“


Тази вечер отново Наско Лазаров в „Черешката на тортата“Тази вечер в „Черешката на тортата“ можете да видите отново представянето на пиара на звездите - Атанас Лазаров.

подробно...


Ексклузивни кадри с Брус Уилис от снимачната площадка


Ексклузивни  кадри с Брус Уилис от снимачната площадкаХоливудската звезда Брус Уилис разкри детайли от процеса по заснемане на най-новата суперпродукция в Ню Йорк в началото на март месец. Той допусна феновете си до снимачната площадка, а освен него, в рекламата взе участие и познатата от видеото на световния хит Деспасито – красивата латиноамериканска актриса и модел Сулейка Ривера. Ексклузивните кадри показват колко дружелюбен, забавен и земен е актьорът по време на работа.

подробно...


Какво доведе звездната двойка Златка Райкова и Благо Георгиев в Пирин Голф


Какво доведе звездната двойка Златка Райкова и Благо Георгиев в Пирин ГолфПлеймейтката Златка Райкова и половинката и Благой Георгиев са на почивка край Разлог. Популярната двойка избра да съчетае работата с удоволствието, затова избра Пирин Голф, където Злати засне фотосесия с дрехи от най-новата си колекция.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Анелия Кошарска


Стилист, коафьор и гримьор
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи