Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Интимна мода

Интимна мода


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Топмоделът Eл Макферсън представи сватбена колекция бельо


Топмоделът Eл Макферсън представи сватбена колекция бельоМоделът Ел Макферсън представи сватбена колекция бельо.

Ел Макферсън отдавна не се е качвала на модния подиум, но това не означава, че манекенката се е отказала напълно от света на модните тенденции. Напротив, тя успешно развива собствена модна марка и неотдавна представи новата си булчинска колекция бельо.

подробно...


"SAY "HELLO!" на новото невидимо бельо


"SAY "HELLO!" на новото невидимо бельоЕжедневно всеки от нас взема стотици решения – често не си даваме сметка за това, защото го правим механично. Но ако се събудим с позитивната нагласа, че ни предстои един чудесен ден, ако слушаме любимата си музика, докато сме под душа или докато закусваме, наслаждавайки се на любимото си кафе, ако днес – в унисон със слънчевото си настроение и напук на намусеното време, изберем да облечем бельото, което прилепва като втора кожа към тялото и ни носи усещане за свежест – денят ни наистина ще бъде прекрасен!

подробно...


Магията на shape ефекта за красив силует


Магията на shape ефекта за красив силуетДамите, които държат на своя перфектен външен вид и искат да коригират някои несъвършенства на фигурата си, без да губят от женствената си индивидуалност, вече имат възможност за избор – новата колекция на Triumph, обединена под мотото “Shape Sensation”, им предоставя три великолепни серии бельо с shape ефект, които са в унисон с последните модни тенденции. Lace Sensation, Retro Sensation и Smooth Sensation – блясък, красота, удивително усещане за комфорт и едновременно с това - всички проблемни зони по тялото изчезват като с магическа пръчка.

подробно...


Victoria's Secret с колекция булчинско бельо


Victoria's Secret с колекция булчинско бельоMоделът Лили Олдридж, която се омъжи миналия септември, се премени отново в сватбена рокля, но този път по професионални причини. Манекенката позира с последната булчинска колекция на модната марка Victoria's Secret.

Лили, която се присъедини към екип на ангелите през 2009 г., се преоблече в бяло за новата колекция на марка бельо. Красивата калифорнийка позира по сексапилно бельо за младоженки.

подробно...


Бар Рафаели засне гореща сесия за дамско бельо


Бар Рафаели засне гореща сесия за дамско бельоПролетно-лятната колекция на луксозно бельо Passionata се превърна в една от най-горещите тази зима.

И не може да бъде иначе, защото моделите се представят от сексапилната и изпълнена с живот израелската красавица Бар Рафаели.
Тя работи вече втора година с Passionata, която е дъщерна компанията на известната френска марка Chantelle.

подробно...


На Св. Валентин – LOVE IS IN THE AIR!


На Св. Валентин – LOVE IS IN THE AIR!Шоколад, сърчице, амурче, поздравителна картичка или само цвете – станалите вече традиционни за този ден подаръци не са за пренебрегване – но бельото, което ще направи щастлива и любимата, и самият теб, е нещо, за което си заслужава да помислиш!

В магазините на Triumph се предлагат няколко варианта бельо в традиционния за празника червен цвят.
Amourette 28
e модел от красива дантела – за всички, които предпочитат класическата елегантност.
M iss French Kiss
e комплект от гащички и сутиен със закачливи принтове по тях. Но ако не сте сигурни в размера – вземете гащичките от същата серия в кройка танга – те са със сатенени панделки за връзване отстрани и пасват за всякакъв размер.

подробно...


Бельо за булки от Victoria's Secret


Бельо за булки от Victoria's Secret Известната американска марка Victoria's Secret зарадва своите многобройни клиентки с поредната колекция изкусително бельо. Този път то е предназначено за бъдещите булки.

Съблазнителното, женствено и изискано бельо от новата "сватбена" колекция на Victoria's Secret обединява нежните полупрозрачни тъкани с традиционния бял цвят, съблазнителната тънка дантела с комфортната и практична кройка. Създавайки бельото за младоженки, дизайнерите на Victoria's Secret са отделели особено внимание на украсата, включваща кокетни панделки и цветни апликации.

подробно...


"Ултимо" създаде боди за идеална фигура


"Ултимо" създаде боди за идеална фигура Модната марка "Ултимо" създаде боди, което уголемява гърдите и смалява талията и стомаха.

Британската марка за бельо обещава, че дамите ще се сдобият с идеална фигура с помощта на бодито Instant Body Fixer, което уголемява гърдите с два размера и стяга тялото. Тайният висикотехнологичен материал, използван за направата му, смалява и очертава стомаха, а вграденият сутиен придържа и уголемява бюста.

подробно...


Ultimo създаде сутиен за 800 000 паунда


Ultimo създаде сутиен за 800 000 паундаБританският производител на скъпо женско бельо Ultimo представи най-скъпия сутиен Ultimo Diamond Back Miracle Bra, струващ 800 хиляди паунда.

Главната особеност на новия модел е закопчалката, изработена от 32 брилянта. Всеки от тях тежи по 1 карат. Моделът е създаден от дизайнера на компанията Мишел Моне и бижутера Грант Макинтайър.

За тези, които са безразлични към блясъка на истинските брилянти, Ultimo предлага копие на уникалния сутиен с изкуствени камъни само за 35 паунда.

подробно...


Адриана Лима е коледният ангел на Victoria's Secret


Адриана Лима е коледният ангел на Victoria's SecretНай-сексапилният ангел на Victoria's Secret Адриана Лима беше избрана да представи празничната колекция на марката бельо.

Вродената красота и екзотичното излъчване на манекенката заслепява всички подаръци, за които някога сте си мечтали.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Атанас Лазаров


Собственик на PR агенция ProFile
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи