Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модна индустрия

Модна индустрия


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Българска Модна Асоциация с дебют на "ТексТейлър експо 2019"


Българска Модна Асоциация с дебют на "ТексТейлър експо 2019"Второто издание на „ТексТейлър експо 2019“ ще се проведе от 7 до 9 ноември в Пловдив. Създадената през миналия месец Българска Модна Асоциация вече е планирала участието си на редица събития в България и чужбина, с цел популяризиране на българската мода. Стартът е на „ТексТейлър експо 2019“, където асоциацията ще има собствен щанд.

подробно...


Най-голямото изложение за текстил и мода в България вече е с повече бизнес сегменти и участници


Най-голямото изложение за текстил и мода в България вече е с повече бизнес сегменти и участнициВторото издание на най-голямото изложение за текстил и мода в България ще бъде по-разнообразно, тъй като ще включва повече сегменти от двете индустрии и повече участници. Те ще презентират машини, консумативи и услуги за производството, платове, прежди, аксесоари, готови облекла, трикотаж, бельо, текстил за дома и за хотели, а за първи път се включват логистични компании. Отново ще има дизайнерска зона и ревюта за демонстриране на нови тенденции във всекидневната и във висшата мода.

подробно...


Обединителят на българския текстилен сектор


Обединителят на българския текстилен секторПрофесионалните форуми са от водещо значение за всеки икономически сектор. През 2019 г., от 25 до 27 септември, браншът на текстилната промишленост ще се събере за втора поредна година в Интер Експо Център, защото там ще се проведе ТМТ Експо. Форумът ще посрещне присъстващите с още повече иновации и технологии, както и с близо 25-процентно увеличение на изложбените площи.

подробно...


Радослава Лазарова отвори шоуруум в София


Радослава Лазарова отвори шоуруум в СофияНосителката на „Златна игла“ на Академията за мода Радослава Лазарова е единственият български дизайнер, който създаде самостоятелен шоурум в сватбен център My Wedding в София. Модна къща „Блинк“ се намира в сърцето на модната дестинация и се превърна в красивото бижу на най-големия сватбен център.

подробно...


Персоналният мъжки стил e ключ към успеха в бизнеса


Персоналният мъжки стил e ключ към успеха в бизнесаСветовноизвестният италиански дизайнер и стилист Алберто Веделаго изнесе публична лекция на тема „Персоналният мъжки стил: ключ към успеха в бизнеса“. Лекцията беше организирана от УНСС, Студентски съвет, катедра „Медии и обществени комуникации“ и Академията за мода. Гостът беше представен от проф. д.н. Любомир Стойков, преподавател в катедрата-съорганизатор, като човек с изключително успешен опит на модната сцена, основател на свой собствен бранд и професионалист, който се посвещава на мъжката елегантност и на изграждането на стил на клиента като ключ към успеха в бизнеса.

подробно...


„ТексТейлър Експо“ свързва модната индустрия на Балканите


„ТексТейлър Експо“ свързва модната индустрия на БалканитеИзложението за текстил, облекло и мода активизира синергия, която може да бъде полезна за модната индустрия в целия регион на Балканите - това заяви заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов, който откри първото издание на „ТексТейлър Експо“. То продължава от 8 до 10 ноември в Международен панаир Пловдив под егидата на Министерството на икономиката.

подробно...


Платовете, които вдъхновяват


Платовете, които вдъхновяватНа 2 октомври стартира ТМТ Експо - международното изложение за текстил, машини и технологии. Съвременните платове притежават невероятни характеристики. Използвайки техните предимства, фирма АГЛИКА специализира в производство на технически материи като ламиниране на различни платове. Фирмата комбинира високотехнологични платове, която намират приложение при разнообразни конфекции. 

подробно...


25-те най-богати фамилии в света


25-те най-богати фамилии в светаСъстоянието на 25-те най-богати семейства в света надвишава 1 трилион долара. За това свидетелства рейтинга на най-големите бизнес династии, публикуван от „Блумбърг“. Начело в списъка, както и в предишни години, с общо състояние от 151 милиарда долара, е американската фамилия Уолтън, собственици на най-голямата мрежа от супермаркети в света - „Walmart“.

подробно...


25 години Романтика Фешън


25 години Романтика ФешънНа 20 февруари топ дизайнерът София Борисова отпразнува сребърен юбилей на своята модна къща – „Романтика фешън”. Внушителните 25 години на българска и международна модна сцена бяха отбелязани на бяскаво фешън парти в столичния хотел „Маринела”.Пред отбрана публика по нетрадиционен начин, София Борисова представи своите 3 нови модни линии, събрани в колекция 2019 “Fashion diffusion”. На модния пърформанс дизайнерката, известна със своите луксозни рокли и булчински тоалети, представи истинска феерия от женственост, дантели, носещи много настроение с флоралните си мотиви, акцент бяха Шармантни ризи, панталони и гащеризони.

подробно...


Предстои десетото юбилейно сватбено изложение Balkanika Wedding and Honeymoon Expo 2018


Предстои десетото юбилейно сватбено изложение Balkanika Wedding and Honeymoon Expo 2018Юбилейното десето издание на BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO ще се проведе в дните 20 и 21 януари 2018 г. и ще представи актуалните новости в сватбения бранш. Най-голямото сватбено изложение в страната се организира от „Експолайн“ ООД – Анета Пени и Ирини Батзака. За десети пореден път SOFIA HOTEL BALKAN ще бъде домакин на изложението, което ще събере в елегантните зали на хотела над 50 фирми от всички сфери на сватбената индустрия.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Галена


Поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи