Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модна индустрия

Модна индустрия


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Проектът ELIIT ще финансира Европейски партньорства с до 70 000 евро


Проектът ELIIT ще финансира Европейски партньорства с до 70 000 евроСтартира второто издание на проектът ELIIT, който ще осигури пряка финансова подкрепа за 25 партньорства между МСП от секторите Текстил, Облекло, Кожи, Обувки (TCLF) и доставчици / собственици на технологии. Предоставят се до 70 000 евро за всяко партньорство.

подробно...


Ученици от Русе усвояват тънкостите на шивашкия бранш в реална среда


Ученици от Русе усвояват тънкостите на шивашкия бранш в реална средаПартньорство между русенската професионална гимназия по облекло и една от водещите фирми производители на дамска мода „Антоан Вилл“ помага на гимназисти да имат успешен старт в кариерата. Работата в реални условия дава възможност на учениците да придобият трудови навици, мотивира ги да бъдат отговорни, дисциплинирани и любознателни към избраната професия.

подробно...


FASHION CONNECTORS е вече тук


FASHION CONNECTORS е вече тукFashion Connectors е професионална иновативна платформа, разработена специално за фирмите в модната индустрия по цялата верига на доставките (от производителите на основни и спомагателни материали до крайния клиент). Към нея има изграден информационно рекламен сайт, който ще се разпространява в над 10 държави, както и онлайн магазин, от които могат да се възползват всички партньори на платформата.

подробно...


Българска Модна Асоциация стартира проект с международни партньори


Българска Модна Асоциация стартира проект с международни партньориБългарска Модна Асоциация беше създадена през 2019 с цел да популяризира българската мода и модна индустрия в Европа и в целия свят, както и да подпомага българските дизайнери и модни марки да излизат на международните пазари. За своята първа година асоциацията успя да участва с щанд на две изложения - в Пловдив и Лондон, където представи български модни марки и производители. Асоциацията беше партньор и на множество български модни събития. От септември тази година Българска Модна Асоциация е партньор в международен проект FASCINATE - Устойчив моден алианс за международни пазари.

подробно...


Нимек внедри автоматизирана система за изработка на дамски облекла


Нимек внедри автоматизирана система за изработка на дамски облеклаОсновен предмет на проекта е осъществяването на инвестиции в ДМА, свързани с разширяване на капацитета на съществуващия стопански обект, чрез комплексно технологично решение за промяна на процеса на изработка на дамски облекла, състоящо се от автоматизирана система за кроене и шевен автомат за пенсове и басти.

подробно...


От 1 юли се въвеждат нови мерки за бизнеса както и за влизане на чужденци в Гърция


От 1 юли се въвеждат нови мерки за бизнеса както и за влизане на чужденци в ГърцияОт 1 юли 2020 г. всички пристигащи в Гърция, независимо от националността им, трябва да са попълнили най-малко 48 часа преди това специален онлайн-формуляр. Влизането в Гърция от България ще става само през ГКПП „Кулата-Промахон“. През други сухопътни гранични пунктове ще може да се минава само по съществени причини, които все още не са уточнени.

подробно...


Как пандемията промени света на модата


Как пандемията промени света на модатаВ света на модата всичко е динамично – новите дрехи бързо стават стари, защото дизайнерите бързат да предлагат колекциите си за следващата година, мислейки няколко крачки напред. Организирани се все повече седмици на модата и са шити все повече нови модели. Пандемията ускорява промените, които модната индустрия вече е обмисляла.

подробно...


Моловете отварят следващата седмица


Моловете отварят следващата седмицаМоловете и търговските центрове отварят в понеделник, 18 май. Разпоредбата е на министър-председателя Бойко Борисов, след разговор с представители на големи търговски обекти тип мол и на Българската ритейл асоциация.

подробно...


Триумф на българската мода на TexTailor Expo


Триумф на българската мода на TexTailor ExpoВторото издание на изложението за текстил и мода TexTailor Expo доказа, че в България може да се направи панаир, който по нищо не отстъпва на чуждестранните. Изложителите бяха фирми от България, Румъния, Германия, Холандия, Гърция, Турция и Китай. През трите дни имаше интересна програма - модни ревюта на изложители и млади дизайнери, семинари.

подробно...


Унисекс облекла за всички сезони и висша мода на изложението „ТексТейлър експо 2019“


Унисекс облекла за всички сезони и висша мода на изложението „ТексТейлър експо 2019“Авангардни тенденции в облеклата ще бъдат показани на модните ревюта в рамките на изложението „ТексТейлър експо 2019“, което ще се проведе от 7 до 9 ноември в Международен панаир Пловдив. То ще даде старт и на Конкурс за млади дизайнери, който ще популяризира нови таланти и авторски марки в областта на модата.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Стефания Колева


Актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи