Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Аксесоари

Аксесоари


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Певицата Селин Дион пуска линия аксесоари


Певицата Селин Дион пуска линия аксесоариЗа себе си тя казва, че е „жена, която обича модата“. За колекцията тя ще работи с Bugatti. „Тяхната страст към модата е както при мене“, изкоментира Дион.

подробно...


Създавай модата с Espoka


Създавай модата с EspokaEspoka е лондонска марка обувки, създадена през далечната 2002 година, която си постави цел да предостави на всяка уважаваща себе си дама изискани артикули (обувки и чанти), с които да внесе доза елегантност и очарование дори в най-семплата си ежедневна визия. И колкото и гръмко да звучи – Espoka го постига лека-полека с помощта на очарователните си клиенти, които знаят, че стилът и модата са дълбоко свързани помежду си.

подробно...


Кендрик Ламар с нова колаборация с Reebok


Кендрик Ламар с нова колаборация с ReebokРапърът Кендрик Ламар ще използва партньорството си с марката за спортни стоки „Reebok“, за да създаде нов модел маратонки, който да носи послание за единство и равенство.

подробно...


Хиляди деца се включиха в кампанията на Kwiat за профилактика на детското зрение


Хиляди деца се включиха в кампанията на Kwiat за профилактика на детското зрениеХиляди деца в цялата страна преминаха безплатен скрининг на очите в рамките на Националната кампания за профилактика на детското зрение. Кампанията по инициатива на българската марка очила KWIAT се провежда за четвърта поредна година и през 2016-та се реализира с подкрепата на Министерство на образованието и науката, Министерство на младежта и спорта, Български съюз на оптометристите и в партньорство с над 150 оптики и здравни центрове в България. Кампанията имаше за цел да популяризира необходимостта от редовна профилактика на детското зрение и да даде възможност в рамките на два месеца (септември и октомври 2016 г.) на деца и младежи на възраст от 6 до 18 г. да преминат безплатен скрининг на очите в оптики и здравни центрове в цялата страна.

подробно...


adidas Originals представя камуфлажни обувки вдъхновени от ретро бегачите


adidas Originals представя камуфлажни обувки вдъхновени от ретро бегачитеadidas Originals представя първите модели на култовите обувки NMD за сезон пролет/лято 2017 в България едновременно със световната им премиера.

подробно...


adidas + KANYE WEST представят едновременно три модела от серията YEEZY BOOST


adidas + KANYE WEST представят едновременно три модела  от серията YEEZY BOOSTНа 23 ноември за първи път, Kanye West и adidas Originals ще представят едновременно три цветови комбинации на култовите YEEZY BOOST. Най-вдъхновяващата и желана обувка дебютира в черно с три различни цветни акцента: YEEZY BOOST 350 V2 Copper (медно червено), YEEZY BOOST 350 V2 Green (зелено) и YEEZY BOOST 350 V2 Red (червено)

подробно...


Нова причудлива модна тенденция: Да вградиш "свещеното си наследство" в бижу


Нова причудлива модна тенденция: Да вградиш "свещеното си наследство" в бижуДа вградиш „свещеното си наследство” в бижу явно е новата причудлива модна тенденция. Това доказват дизайнерите на бижута от компанията "Sacred Legacy Arts", които създават невероятно нежни, артистични, красиви, елегантни, висококачествени и запомнящи се творения. Произведения на ювелирството, които пазят спомена, така, както нито една друга скъпоценност не може. Защо ли? Защото във всяко едно от тях е вградена кърма или ДНК.

подробно...


Български аксесоари от естествена кожа в мол Парадайс


Български аксесоари от естествена кожа в мол ПарадайсАксесоари от естествена кожа привлякоха вниманието на любителите на лукса в мол Парадайс. Ръчно изработени ръкавици, възглавници и килими ще зарадват притежателите си с напълно неповторим дизайн.

подробно...


KWIAT HITS FOR KIDS – щастливото дете вижда добре


KWIAT HITS FOR KIDS –  щастливото дете вижда добреНай-честите аномалии при детското зрение като късогледство, далекогледство и астигматизъм, могат да бъдат коригирани успешно с правилен избор на очила. Добрата новина е, че съвременните детски очила, са все по-леки, ергономични и издържливи, с много технологични подобрения, цветни, модерни и комфортни. Те са приятелски настроени към децата и не случайно малчуганите ги носят с желание и удоволствие като един атрактивен аксесоар.

подробно...


Dior повери отново на Дженифър Лоурънс рекламата на нова колекция чанти


Dior повери отново на Дженифър Лоурънс рекламата на нова колекция чанти Актрисата Дженифър Лоурънс продължава сътрудничеството с модната къща Dior, този път тя представи колекцията от чанти на есенно-зимния сезон 2016/2017 година.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Атанас Лазаров


Собственик на PR агенция ProFile
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи