Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Лайфстайл хроника

Лайфстайл хроника


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Кристина Димитрова с нов летен хит и бутиков концерт на метри от морето


Кристина Димитрова с нов летен хит и бутиков концерт на метри от моретоПреди броени дни поп иконата на българската естрада Кристина Димитрова засне новия си летен хит “Фиеста”. Снимките се проведоха в близост до Морската столица Варна в еко комплекс "Изворите". Цяло съзвездие от популярни личности влязоха в главните роли на клипа, между които PR номер едно за 2021 година в Националите награди за мода, стил, бизнес - Атанас Лазаров, латино гуруто Искрен Пецов, Деян Христов-топмодел и Мистър България, модният дизайнер Красимир Недялков, Мартин Недялков-Мистър Туризъм Бургас 2015.

подробно...


Най-добре облечените звезди обявиха завръщането на нощния живот


Най-добре облечените звезди обявиха завръщането на нощния животЛипсата на нощен живот промени начина, по който мислим за облеклото. Без партита, премиери и социални събития фокусът ни се насочи към ежедневното облекло, но завръщането към тези срещи ще промени всичко това. Събитията от началото на юни поставят отново фокуса върху вечерно облекло.

подробно...


Мария Бакалова обра точките на червения килим за "Оскарите"!


Мария Бакалова обра точките на червения килим за "Оскарите"!Ефектът наистина е зашеметяващ, когато най-авторитетни световни медии определят номинираната за „Оскар" българска актриса Мария Бакалова за №1 на червения килим. Това се случи по време на церемонията за раздаването на 93-тите награди на американската Академия за филмови изкуства и науки в „Юниън стейшън" в центъра на Лос Анджелис. И причината за това съвсем не е само стилната бяла рокля "Принцес" на "Луи Вюитон", изработена от 100 метра тюл, нито пък само разкошното в сдържаността си и сдържано в разкоша си диамантено колие "Moussaieff Jewellers", нито дори в рисунъка на впечатляващия грим на Williams и Dennihan, вдъхновен от принцесата на Монако Грейс Кели.

подробно...


Мария Бакалова грее от корицата на британското списание GQ


Мария Бакалова грее от корицата на британското списание GQАктрисата Мария Бакалова, която е номинирана за поддържаща роля на филмовите награди "Оскар", се появи на корицата на популярното британско списание GQ. В новия си брой изданието публикува интервю и фотосесия с българката, озаглавени „Как звездата от „Борат“ щурмува Оскарите“.

подробно...


Николета Лозанова показа нова усмивка


Николета Лозанова показа нова усмивкаС нова усмивка се похвали плеймейтката Николета Лозанова. Красавицата не спира да демонстрира бисерните си зъби, след последните посещения на зъболекарския кабинет. "Усмивката ми е като бижу, което искаш да си сложиш и да покажеш на целия свят, уверена, че погледите на всеки ще бъдат приковани, именно в него", изтъква брюнетката в интервю. Доскоро тя избягваше толкова да показва фасадата си, но очевидно след последните процедури е много щастлива от крайния резултат и не пропуска момент да покаже голямата си усмивка.

подробно...


Mузика, любов и тоалети от Bridal Fashion


Mузика, любов и тоалети от Bridal FashionВ месеца на любовта концерт-спектакълът ЛЮБОВ предизвика възторг още с първото анонсиране в медиите и изчерпване на билетите за броени дни. Събитието, което Плевенска филхармония представи с по два концерта в Плевен и София на 11 и 12 февруари, се превърна във водещо заглавие у нас.

подробно...


Пиер Карден почина в Ньой на 98-годишна възраст


Пиер Карден почина в Ньой на 98-годишна възрастМодният дизайнер Пиер Карден почина в Ньой, Франция на 98-годишна възраст. Наред с дизайна си, Карден е известен с това, че е един от първите, които се възползват от лицензионни сделки, които са опора на модните къщи днес, поставяйки името и марката си върху различни продукти, включително аромати, интериори на самолети и слънчеви очила.

подробно...


Дженифър Лопес се отказа от сватбата си с Алекс Родригес


Дженифър Лопес се отказа от сватбата си с Алекс Родригес51-годишната певица и актриса Дженифър Лопес и бейзболиста Алекс Родригес промениха решението си да вдигат сватба. По време на шоуто на Анди Коен "SiriusXM" Дженифър призна, че след като сватбата в Италия е била отменена поради пандемията от коронавирус, тя се замислила защо изобщо да се омъжва за Алекс.

подробно...


Мис Силикон Вероника Никифорова се похвали с джип за 100 бона от бизнесмен


Мис Силикон Вероника Никифорова се похвали с джип за 100 бона от бизнесменНосителката на титлата Мис Силикон за 2017 г. Вероника Никифорова се похвали с нова придобивка. Изкусителката яхна мощен джип за 100 000 лв., който й бе подарен от обожател.

подробно...


Проф. Асена Стоименова избра булчинска рокля на модна къща „Блинк“


Проф. Асена Стоименова избра булчинска рокля на модна къща „Блинк“Проф. Асена Стоименова, вече Сербезова - председател на Българския фармацевтичен съюз, избра за своя специален ден предложение от новата колекция на модна къща „Блинк“. Роклята е изработена от атлаз в цвят слонова кост и авторска дантела, характерна за творческия стил на дизайнерката Радослава Лазарова. Дрехата е инкрустирана с мъниста и кристали, със силует в А линия и V-образно деколте. Отличава се с барокови мотиви и изцяло ръчна изработка.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Виргиния Здравкова


Моден дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи