Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Лайфстайл хроника

Лайфстайл хроника


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Уникална изложба за жените художници между двете световни войни


Уникална изложба за жените художници между двете световни войниВпечатляваща изложба, озаглавена „Жените художници. Нови хоризонти между двете световни войни“ е подредена в Софийска градска художествена галерия (СГХГ). Експозицията беше открита от вицепрезидента Илияна Йотова, която разгледа изложените картини, снимки и архивни материали заедно с кмета на София Йорданка Фандъкова и председателя на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

подробно...


Ценители на вкуса отбелязаха юбилей на Валентино


Ценители на вкуса отбелязаха юбилей на ВалентиноЗавладяващо и стилно Академията за мода отбеляза 90-годишнината на императора на висшата мода Валентино в галерия „Милениум“. Събитието бе първо от началото на „Вечери на стила“ - новия социално-културен проект на Академията за мода, чиято цел е да приобщава и свързва личности с ярки професионални постижения и перфектна визуална култура. Целта е всички те да бъдат мотивирани от отстояването и развитието на естетическите ценности, позитивния имидж, добрата репутация, стила и модната култура. В поредица от срещи ще бъдат провеждани значими разговори, дискусии и пърформанси, посветени на актуални и непреходни теми от визуалната култура, лайфстайла, модния дизайн и публичното поведение. Стартът на новото начинание съвпадна с 90-та годишнина на един от най-великите дизайнери на света – Валентино, чието име отдавна се е превърнало в символ на непреходната женска елегантност. Много от ценителите и последователите на Валентино бяха облечени в негови рокли и обувки, носеха аксесоари – чанти, колани, бижута, с прочутия монограм “V”.

подробно...


Клодин Хам от Alyce Paris гостува на Bridal Fashion


Клодин Хам от Alyce Paris гостува на Bridal FashionСобственичката на американския бранд - Alyce Paris – Клодин Хам долетя от САЩ за да представи модните тенденции при официалните рокли за 2023 година. Марката от 1 година се предлага у нас ексклузивно от Bridal Fashion, а тоалетите за много кратко време станаха любими и на стилните българки.

подробно...


Елена Караколева е БГ модна икона 2022 в категория "Лайфстайл"


Елена Караколева е БГ модна икона 2022 в категория "Лайфстайл"Мисис България, Мисис Европа и Лице на Bridal Fashion – Елена Караколева бе отличена с наградата „БГ модна икона" 2022 в категория - „Лайфстайл“ на провелото се наскоро събитие на Академията за Мода с председател – проф. Любомир Стойков.

подробно...


Стил и блясък от Bridal Fashion на 21-вия Виенски бал в София


Стил и блясък от Bridal Fashion на 21-вия Виенски бал в СофияНа 30.03.2022 г в балната зала на хотел „Балкан“ се проведе 21-вия Виенски бал в София под патронажа на кмета на София – Йорданка Фандъкова и кмета на Виена – д-р Михаил Лудвиг.

подробно...


Шест известни личности от световния шоубизнес дефилираха в облеклата на ЧАРЛИНО в Дубай


Шест известни личности от световния шоубизнес дефилираха в облеклата на ЧАРЛИНО в ДубайРодният моден бранд ЧАРЛИНО, създаден през 1989 година, превзе червения килим в Дубай по време на тазгодишната гала-вечеря на модните награди Emi. Събитието, което има за цел да покаже културното многообразие на арабските емирства, и този път бе домакин на много знаменитости, влиятелни личности и VIP персони, облечени в произведенията на едни от най-добрите международни дизайнери.

подробно...


Гергана Ташкова с награда за стил


Гергана Ташкова с награда за стилБизнесдамата - Гергана Ташкова бе отличена с награда за стил от Code Fashion Awards на състоялата се церемония преди дни. Гергана Ташкова е дама с безупречен стил и имидж. Винаги с адекватен стайлинг на официални събития, бизнес срещи и в ежедневието. За нея се изработват по поръчка тоалети на Marchesa Haute Couture, Pronovias, Sherri Hill, Vera Wang. Член е на Lions Club Sofia Vitosha, част от международния - Lions international - най-големият клуб за благотворителност в света, съорганизатор и основен спонсор на Sofia Open Dance Festival.

подробно...


Галерия "Милениум": Нов прочит на българската живопис


Галерия "Милениум": Нов прочит на българската живописВсяка галерия има своите дух и атмосфера, в които се оглеждат водещите ценности при набавянето, селекцията и предлагането на произведенията на изящното изкуство. Както твърди проф. Любомир Стойков – преподавател в Националната художествена академия: „Във времена на пандемии и икономически кризи галериите са културните оазиси, в които човек може да намери духовна утеха, естетическа наслада и стимул за съществуване!“. Тъкмо такъв културен оазис е новата галерия „Милениум“, която всъщност е наследничка на Галерия „Раковски“ 159. Отскоро тя се намира на бул. „Витоша“ №89 в една от най-авангардните и футуристични сгради в столицата ни. Нейната амбиция е да предложи нов прочит на българското изобразително изкуство – класическо и модерно. Какви са още посланията й? Кой е адресатът на нейния естетически апел? Какво обещава тя на всеки посетител и ценител на живописта?...

подробно...


Стивън Спилбърг с нов филм


Стивън Спилбърг с нов филмНа 10 декември в кината излиза един от най-добрите мюзикъли на всички времена – „Уестсайдска история“, който е базиран на едноименния мюзикъл на Артър Лорентс, Ленърд Бърнстейн и Стивън Зондхайм от 1957 г. Вдъхновен от класическата романтична трагедия „Ромео и Жулиета“ на Уилям Шекспир, „Уестсайдска история“ разказва за младите влюбени Мария и Тони, които са членове на две свирепи, враждуващи банди – „Ракетите“ и „Акулите“, борещи се за контрол над суровите улици на Горен Уест Сайд в Ню Йорк.

подробно...


Хотел Роял Спа Велинград с престижни отличия от Balkan Awards For Tourism Industry 2021


Хотел Роял Спа Велинград с престижни отличия от Balkan Awards For Tourism Industry 2021В спа столицата на Балканите – Велинград, има едно място за което всички говорят. Един хотел, който се превърна в любима дестинация на хиляди българи и чужденци, както и на редица лица от родният хайлайф, а именно Роял Спа Велинград.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Даниел Рачев


Фотограф
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи