Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Здраве и красота

Здраве и красота


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Времето прекарано с приятели - наркотик за мозъка


Времето прекарано с приятели - наркотик за мозъкаНевролози от САЩ и Италия установиха, че хормона на щастието, освобождаващ се в мозъка ни при общуване със семейството и приятелите ни, действа по същия начин като марихуаната.

подробно...


Най-подходящото време за зачеване


Най-подходящото време за зачеване Двойките, които искат да си имат бебе трябва да опитат да заченат по коледните празници, защото тогава шансът за успех е най-голям.

подробно...


Още за ботокса


Още за ботоксаОткриха още едно полезно свойство на най-разпространеното средство за опъване на бръчки – ботоксът, съобщи "Индипендънт".

подробно...


Фолкнетика - ключът към спасението от обездвижването


Фолкнетика - ключът към спасението от обездвижванетоЕкип от активни българи, всеки успешен в своята област, се обедини и представи на пресконференция в БТА, приключила преди минути, своето предложение за решение на проблема, който убива 500 000 европейци годишно - обездвижването. Концепцията се нарича Фолкнетиката и представлява съчетание между каланетика и народни танци.

подробно...


Обездвижването е основен рисков фактор за живота и здравето на хората


Обездвижването е основен рисков фактор за живота и здравето на хоратаЗа никого не е тайна, че заседналият начин на живот е изключително вреден за човека - не само за тялото, но и за емоционалното и психическото му здраве. Всяка година 500 000 европейци и 1 900 000 души в световен мащаб умират от обездвижване.

подробно...


Дни за превенция на диабета


Дни за превенция на диабетаОт 9 октомври, в рамките на 8 дни, ще бъде проведена кампания за безплатно измерване на кръвна захар, холестерол, кръвно налягане, част от Дните за превенция на диабета.

подробно...


10 храни, които ни ощастливяват


10 храни, които ни ощастливяватПромените в диетата променят и химията на мозъка, така че яденето на нещо полезно действително може да ни направи по-щастливи, като контролира хормоните, отразяващи се на настроението ни. Британският вестник „Дейли мейл” препоръчва 10 храни, които да върнат широката усмивка и позивитизима ви:

подробно...


Заседналият начин на живот - причина за много болести


Заседналият начин на живот - причина за много болестиЗаседналият начин на живот и липсата на движение са главната причина за епидемията от затлъстяване в Южна Корея, която през последните години отнема живота на все повече и повече корейци.

подробно...


НЕ на депресията


НЕ на депресиятаХората, които ядат много риба е по-малко вероятно да бъдат депресирани, показва ново проучване на китайски учени.

подробно...


За полезните свойства на бананите


За полезните свойства на бананитеНяма човек, който да не обича бананите. Те са любим плод за всички независимо от възраст, професия или дриг критерий. Най-много обаче ги обичат спортистите.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Дони


поп изпълнител
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи