Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Любопитни новини

Любопитни новини


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Мегън Маркъл с модна линия


Мегън Маркъл с модна линияХерцогинята на Съсекс Меган Маркъл пусна своя собствена модна линия в подкрепа на благотворителната компания „Smart Works“, която помага на безработни за търсене на работа.

подробно...


Lavazza избра Софсток за нов дистрибутор на марката за българския пазар


Lavazza избра Софсток за нов дистрибутор на  марката за българския пазарLavazza и „Софсток“ ООД подписаха споразумение, определящо Софсток ООД като новия изключителен дистрибутор на италианската марка за кафе за България от 15 септември 2019 година. Договорът обхваща дистрибуцията на продуктите на Lavazza у нас в каналите за търговия на дребно, хранителните услуги, сектора за обслужване на офиси (Office Coffee Service) и вендинг автомати.

подробно...


Испания - топ дестинация


Испания - топ дестинацияСпоред Евростат най-често предпочитанията са към Испания (21% от туристите), както и в Италия и Франция (по 12%), съобщи РИА Новости.

подробно...


Преслава променена до неузнаваемост


Преслава променена до неузнаваемостПоследните дни социалните мрежи гръмнаха с новината за променената Преслава. Наистина фолк фурията не прилича на себе си.

подробно...


Разхождаш се в Париж и сядаш да си починеш на...българската азбука


Разхождаш се в Париж и сядаш да си починеш на...българската азбукаПейки с формата на букви от българската азбука бяха наредени край Сена в Париж на 1 юни по инициатива на Българския културен институт във френската столица. Арт инсталацията, наречена „Българските букви“, ще стои на едно от най-посещаваните места за разходка, развлечение и спорт в града – кейовете на Сена. До края на септември пешеходците ще имат възможност да посядат на пейките, да научат повече за кирилицата, както и да четат българска поезия.

подробно...


Гери-Никол в ролята на булка с тоалети от Bridal Fashion


Гери-Никол в ролята на булка с тоалети от Bridal FashionИзвестната българска певица - Гери-Никол позира за корицата на сп. Булка с рокля тип „русалка“ от Bridal Fashion. Това е един от хитовите летни модели на дизайнера- художник Лоренцо Роси, в актуалния за сезона силует. Роклята съчетава иновативна кройка и четири вида дантела, за да се получи оптимално перфектна линия и shade ефекти. Воалетка на Pronovias, която е и най-актуалния тренд в момента, забелязан при Roberto Cavalli, Roccobarocco и Chanel допълва цялостната визия, а бижутата в стил „Клеопатра“ на SSG са от перли, диаманти и изумруди.

подробно...


София Борисова отново прикова погледите в Кан


София Борисова отново прикова погледите в КанПрочутият кинофестивал в Кан бе бляскаво открит и принос, макар и скромен, има и талантливата българска дизайнерска школа. В оставащите дни до 24-ти май този епицентър на филмовото изкуство ще фокусира вниманието не само върху кинолентите, участващи в надпреварата за големия трофей – наградата „Златна палма“, а и традиционно върху всички звезди, които дефилират по легендарния червен килим на стълбите пред Фестивалния комплекс на булевард „Кроазет“.

подробно...


Бритни Спиърс слага край на музикалната си кариера


Бритни Спиърс слага край на музикалната си кариераПоп-певицата Бритни Спиърс се оттегля от сцената завинаги след 20 годишна кариера.

подробно...


Топ филмите на Лято 2019


Топ филмите на Лято 2019Макар лятото, да е сезонът на дългите разходки и вечери с приятели навън, намерете време да се насладите на новоизлизащите филми за сезон Лято 2019.

подробно...


Най-известната веганка - Йована Мендоса хваната да яде риба


Най-известната веганка - Йована Мендоса хваната да яде рибаЙована Мендоса е известна със своя вегански начин на живот. Скандалът се заформи след като излезе видеоклип, където Йована яде риба.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Къци Вапцаров


ТВ водещ и продуцент
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи