Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Любопитни новини

Любопитни новини


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


On Aura Tout Vu създадоха рокля "ваксина"


On Aura Tout Vu създадоха рокля "ваксина"По време на Парижката седмица на модата за мъже, дизайнерите не се поколебаха във видеоклиповете си да направят препратки към пандемията (маски, социално дистанциране), но малко модни къщи разгледаха актуалната тема за ваксината. Въпреки че борбата срещу пандемията Covid-19 все още не е спечелена "с наличието на ваксина има поне една светлина в края на тунела, както и надежда", споделят от модна къща On Aura Tout Vu, които винаги отразяват в колекциите си социалните проблеми. Именно в тази връзка се родило вдъхновението на българското дуо в Париж Ливия Стоянова и Ясен Самуилов, които създадоха модел, озаглавен „Прераждане“.

подробно...


Най-търсените думи и имена в Google за 2020 от България


Най-търсените думи и имена в Google за 2020 от БългарияКоронавирусът диктува начинът ни на живот, но обръщаме все по-голямо внимание на образованието според класацията на най-популярните термини в глобалната търсачка.

подробно...


Първи американски филм снимат в България след карантината


Първи американски филм снимат в България след карантинатаОт началото на август „Millennium Media“ са започнали снимки на трилъра „Till Death“ с участието на Меган Фокс („Трансформърс“) в София, във филмовите студия на компанията „Ню Бояна“.

подробно...


Български дизайнер с проект на най-ефектния Батмобил


Български дизайнер с проект на най-ефектния БатмобилБългарският дизайнер Енчо Енчев, чийто проект за Батмобил е обиколил света преди няколко години, вече има нова версия. Сегашната кола на Батман се сторила "прекалено земна" на Енчев.

подробно...


Банковите карти на Банка ДСК с дизайн за всеки вкус


Банковите карти на Банка ДСК с дизайн за всеки вкусКлиентите на Банка ДСК вече могат да избират персонален дизайн за своята банкова карта с услугата „Карта за всеки“ на финансовата институция. Богатата картова галерия включва специална селекция от 48 визии за индивидуалните клиенти, разпределени в осем категории – „Приятели на животните“, „Дами“, „България“, „Пътешественици“, „Музика“, „Изкуство“, „Спорт“ и „Златни карти“.

подробно...


Френски рапър осъществи мечта си да пее с българска фолклорна група


Френски рапър осъществи мечта си да пее с българска фолклорна групаПрез 2018 г. френската мегазвезда Метр Гимс, известен с хита си от 2013 г."Bella", се обръща към Стефка Митева да създаде българска група, която да го съпровожда във финала на международния риалити формат The Voice. Тя прави аранжимент на песента „Бре, Петрунко“, която рапърът и новосъздаденият дамски хор „Оренда“ изпълняват на 14 май по първи телевизионен канал. Заедно с музиканта пя хор от 24 български и френски певици в носии.

подробно...


В Германия правят чаши от утайка от кафе


В Германия правят чаши от утайка от кафеКафето е най-популярната напитка в света, но едва ли сте си задавали въпроса какво количество отпадъци генерира производството и употребата на кафе. Германският стартъп Kaffeeform е намерил начин да превръща утайката от кафето в красиви чаши за многократна употреба.

подробно...


Първият филм, който ще бъде заснет в Космоса, с Том Круз, Илон Мъск и НАСА


Първият филм, който ще бъде заснет в  Космоса, с Том Круз, Илон Мъск и НАСАРежисьорът Дъг Лайман (известен с филмите си „На ръба на утрешния ден“, „Мистър и мисис Смит“, „Самоличността на Борн“ и първото дълбоководно гмуркане за заснемане на филм) и Том Круз планират и заедно продуцират заснемането на първия приключенски екшън филм в космоса. Автор на сценария ще бъде Лайман. Филмът ще бъде независима продукция, заснета с помощта на „Спейс Х“ на Илон Мъск и НАСА.

подробно...


Нова мода: Кафене в Германия въвежда шапки за социална дистанция


Нова мода: Кафене в Германия въвежда шапки за социална дистанцияКафенето „Cafe & Konditorei Rothe” в германския град Шверин въведе различни и оригинални мерки срещу коронавируса. Там явно изключително много държат на спазването на необходимата социална дистанция. Затова те предоставят на клиентите си специални шапки, изработени от ...

подробно...


Американски университети пускат безплатно 450 курса онлайн


Американски университети пускат безплатно 450 курса онлайнИскали ли сте да посещавате някой от най-добрите университети в света? Сега можете да нахраните мозъка си с цяла колекция от курсове на Ivy League безплатно!

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Криста


певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи