Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Интимна мода

Интимна мода


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


AVANGARD на подиума на Фестивала на Модата и Красотата 2023


AVANGARD на подиума на Фестивала на Модата и Красотата 2023Марката Авангард е семеен бизнес, който е създаден от Йонка Илиева и Христина Христова през 2005г. За всички тези години се е утвърдила на българският пазар със своето качество и комфорт, които са характерни за техните продукти. По време на Фестивала на Модата и Красотата 2023, дизайнерките представиха модели от колекция бельо есен/зима 2023г. Разгледайте галерия от снимки от шоуто

подробно...


Есен в уют и съблазън – есенно-зимни тенденции при бельото


Есен в уют и съблазън – есенно-зимни тенденции при бельотоВсяка дама обича да си дарява усещане за сексапил. Поне от време на време... ей така просто за разкош, без значение дали тя е обвързана или не. Да се чувстваме удобно и секси означава да се чувстваме уверени, а здравословната увереност е изключително важна за личностното ни развитие.

подробно...


Какво дамско бельо ще намерите във 4sales


Какво дамско бельо ще намерите във 4salesПосредством дамското бельо, всяка жена може да разкрие пълния си потенциал за сексапил и привлекателност. Това е невероятно оръжие в ръцете на всяка дама, която иска да предизвика страст и любов в половинката си. Кой обаче може да носи подобно облекло и кои са най-предпочитаните видове?

подробно...


Дамско и мъжко бельо "Бижу" на изложение в Лондон


Дамско и мъжко бельо "Бижу" на изложение в ЛондонПродуктовата гама на марката включва над 120 модела от различни раздели и категории: дамско бельо - дамски бикини, бикини тип бразилиана, стрингове, дамски боксерки, сутиени, бюстиета и бодита; мъжко бельо - мъжки боксерки, мъжки слипове, мъжки комплекти и тениски. Всички модели се произвеждат в България - в предприятието на марката в град Стамболийски близо до Пловдив.

подробно...


Бански костюми от MAYA ILIEVA


Бански костюми от MAYA ILIEVAАко търсите модерен и в същото време оригинален бански костюм и не желаете да носите същия като този на момичето до вас, то при нас ще го намерите.

подробно...


Наоми Кембъл с награда за "Модна Икона"


Наоми Кембъл с награда за "Модна Икона"Наоми Кембъл бе обявена за модна икона на събитие в хотел „Риц“ в Лондон, предадоха френските медии.

подробно...


Мисис дама на годината 2019


Мисис дама на годината 2019За единадесети пореден път в последния петък на месец март в бална зала „Монтесито“ бяха раздадени годишните награди за бизнес постижения „Мисис Дама на годината“ 2019. Организатор и продуцент на наградите са агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на Меги Савова.

подробно...


Николета Лозанова със собствен бранд за бански костюми


Николета Лозанова със собствен бранд за бански костюмиПлеймейтката Николета Лозанова, която израсна в модните среди и днес е отъждествявана с много стил, изящни форми и усет към модата, откри свой собствен бранд NL4YOU. Лозанова залага на производство на бански костюми.

подробно...


Бутик Уимс представи бански костюми по време на Фестивала на Модата и Красотата 2018


Бутик Уимс представи бански костюми по време на Фестивала на Модата и Красотата 2018Фирмата е създадена през 2004г., като във времето се занимава с производство на бельо и бански костюми. Пролетта създава своя нов бранд "Whims deluxe", за да представи своите дизайнерски облекла, както и луксозната колекция бански костюми.

подробно...


Victoria's Secret показаха сутиен за 2 милиона долара


Victoria's Secret показаха сутиен за 2 милиона долараДелят ни само няколко седмици от годишното модно шоу на една от любимите марки дамско бельо - Victoria's Secret. Вече са известни дата и мястото на събитието, но почитателите на бранда тръпнат в очакване да видят и най-скъпото "бижу", което ще бъде показано по време на ревюто.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Цветелина Грахич


Вокалистка в "Шоуто на Слави"
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи