Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Манекени и модели

Манекени и модели


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Жизел Бюндхен се съблече за новия брой на Vogue


Жизел Бюндхен се съблече за новия брой на Vogue Жизел Бюндхен се съблече за новата корица на Vogue Бразилия, която беше посветена на 20-та годишнина на супермодела на модния подиум.

подробно...


Български модел в най-новия клип на диджей № 1 в света Хардуел


Български модел в най-новия клип на диджей № 1 в света ХардуелМоделът на "Визаж" Владимир Енчев успя да впечатли екипът на Хардуел, диджей № 1 в света за последните две години, и изпълни главната роля в клипа към неговия най-нов музикален проект "Echo".

подробно...


Модно трио записва песен


Модно трио записва песен Модното трио Джорджия Мей Джагър, Кара Делевин и Суки Уотърхаус са записали обща кънтри песен.

подробно...


Chanel отново залага на Кара Делевин за новата си рекламна кампания


Chanel отново залага на Кара Делевин за новата си рекламна кампанияЛюбимката на модния свят Кара Делевин засне рекламна кампания в ретро военен стил. 22-годишната красавица, която работи с френската марка и през 2013 година и редовно участва в ревюта на Карл Лагерфелд, този път позира пред обектива в дръзка визия.

подробно...


Топ моделът Кендъл Дженър - лице на Calvin Klein


Топ моделът Кендъл Дженър - лице на Calvin KleinКендъл Дженър е новото лице на "Калвин Клайн". По-малката сестра на Ким Кардашиян е избрана за достойно рекламно лице на марката, имайки предвид изминалата година и успешната й моделска кариера.

подробно...


Жизел Бюндхен напуска модния подиум


Жизел Бюндхен напуска модния подиум Манекенката Жизел Бюндхен планира да слезе завинаги от модния подиум след седмицата на модата в своя роден град Сао Пауло.

подробно...


Карли Клос ще дебютира в киното


Карли Клос ще дебютира в киното Моделът Карли Клос ще направи своя дебют в киното в продължението на лентата "Зулендър", съобщава E! Online.

подробно...


Карли Клос напуска Victoria's secret


Карли Клос напуска Victoria's secret Красавицата от Victoria`s secret Карли Клос вече няма да бъде модел на производителя на луксозно бельо. Вместо това тя ще се посвети на образованието си.

подробно...


"Мис България" 2014 Симона Евгениева със стилна фотосесия


"Мис България" 2014 Симона Евгениева със стилна фотосесия"Мис България" 2014 Симона Евгениева застана пред обектива на фотографа Костадин Кръстев-Коко за специална фотосесия, където показва нова визия, съчетана с премерена елегантност и стилно излъчване.

подробно...


Дъщерята на Силвестър Сталоун стана модел


Дъщерята на Силвестър Сталоун стана модел 16-годишната Систийн направи фотосесия за тинейджърския вариант на Vogue. На снимките тя седи по турски в леглото с куче в скута. Почитателите й, ако вече има такива, ще могат да я видят в броя, който ще излезе на 15 март.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Валентина Войкова


Водеща
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи