Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Манекени и модели

Манекени и модели


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Модел на 2015 година - Кендъл Дженър


Модел на 2015 година - Кендъл ДженърСлед Instagram и Entertainment Weekly рейтинг на най-популярните моделки за 2015 година направи и социалната мрежа Tumblr.

подробно...


"Ивет фешън" с космически календар за 2016


"Ивет фешън"  с космически календар за 2016Календарът на "Ивет фешън" е луксозно тематично издание, което се пeчата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Повече от 10 години модната централа представя уникален проект, който има истинска колекционерска стойност.

подробно...


Мис Варна 2015 – Марина Димитрова е сред претендентките за титлата Мис България 2015


Мис Варна 2015 – Марина Димитрова е сред претендентките за титлата Мис България 2015На 27.11 в столичната Rainbow Plaza ще се проведе церемонията за избора на Мис България 2015, организирана от модна агенция ИНТЕРСАУНД, в лицето на Ирина Папазова. По регламент тази година право на участие имат всички победителки в регионалните конкурси по градове, проведени през 2015г.

подробно...


Топ моделът Жана Янева стана лице на "Орифлейм"


Топ моделът Жана Янева стана лице на "Орифлейм"Козметичният лидер в областта на директните продажби се спря на красивата Жана за представяне на най-новата и луксозна гама продукти.

подробно...


За първи път български деца-модели на Световна седмица на висшата мода Mercedes Benz Fashion Week 2015 Russia


За първи път български деца-модели на Световна седмица на висшата мода Mercedes Benz Fashion Week 2015 RussiaАрт компания "Нови звезди" eдинствена в България получи покана за участие в Седмицата на висшата мода в Москва. Нашите деца сa първите български модели, които участват на събитие от такава величина. Руски и чуждестранни модни марки представиха своите колекции за сезон Пролет-Лято 2016, а участието им беше отразено от над 1 500 акредитирани медии и журналисти от цял свят.

подробно...


Един от ангелите на Victoria's Secret разказва за диетите


Един от ангелите на Victoria's Secret разказва за диетитеМоделката Линдзи Елингсън сподели пред Business Insider, че не вярва в очистването със сокове и гладуването, а също че изобщо не прибягва до диети.

подробно...


Нестандартни модели дефилираха по време на Седмицата на модата в Париж


Нестандартни модели дефилираха по време на Седмицата на модата в ПарижВ разрез с обичайните стереотипи за моделите, uоито трябва да са високи, стройни и слаби, по време на Седмицата нва модата в Париж, се проведе ревю на жени с височина ....до 130 см.

подробно...


Топмоделът Наоми Кембъл със закръглена двойничка


Топмоделът Наоми Кембъл със закръглена двойничкаСупермоделът Наоми Кембъл вече има сериозна конкуренция: 32-годишната Лирис Крост, която често е бъркана с „черната пантера“, щурмува света на модата.

подробно...


Шведски модел не може да си намери работа, защото модната индустрия я определя като "прекалено едра"


Шведски модел не може да си намери работа, защото модната индустрия я определя като "прекалено едра"Агнес има Индекс на телесната маса 17.5, което се счита от експертите за поднормено тегло. Въпреки това се оказва, че трябва да бъде дори още по-кльощава, за да отговори на стандартите на модната индустрия.

подробно...


Топ 10 на най-популярните модели в света


Топ 10 на най-популярните модели в светаЕдин от водещите сайтове в света на модата Models.com публикува класация за популярността на най-известните модели в социалните мрежи. Списъкът е изготвен на база броя на посетителите на официалните страници на красавиците в Инстаграм, Фейсбук и Туитър.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Виргиния Здравкова


Моден дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи