Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни колекции

Модни колекции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Paloma Fashion с призив да не спираме да рискуваме в модата


Paloma Fashion с призив да не спираме да рискуваме в модатаНай-новата лимитирана линия от елегантни дамски облекла на модна къща Paloma Fashion беше представена по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец” и „Алма комуникация“.

подробно...


Евгения Живкова представи онлайн колекция "Нов свят"


Евгения Живкова представи онлайн колекция "Нов свят"Последната колекция „Нов свят” на модна къща „ЖЕНИ СТИЛ” с дизайнер Евгения Живкова беше представена по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец” и „Алма комуникация“. Традиционното септемврийско ревю на марката не се състоя, заради епидемиологичната обстановка. Актуалните предложения на Евгения Живкова бяха показани с мултимедийни материали, снимки и видео, като самата дизайнерка сподели какви са акцентите и на какво е заложила в есенно-зимната си колекция за 2020/2021.

подробно...


Дизайнерката Евгения Живкова представя колекция 2020/2021 "Нов свят"


Дизайнерката Евгения Живкова представя колекция 2020/2021 "Нов свят"Зимата на 2020/2021 година ще бъде изпълнена с много модерен класицизъм. Облеклата са с минималистичен силует, по-функционални и не толкова драматични и блестящи. Цветовете са по-монохромни и неутрални – класическо съчетаване на бяло и черно, черно с екрю, бежово, бяло и черно. Хит за сезона са десените в каре и пепит, като в облеклата те се съчетават чрез комбинирането на няколко различни материи и десени, като вълна и кадифе.

подробно...


Mihano Momosa - мода с романтично сърце


Mihano Momosa - мода с романтично сърцеСъздател на бранда Mihano Momosa е Михайло Анушич. Дизайнерът живее в Сърбия, но покорява модните върхове на Париж и други градове. Дрехите му умело комбинират фини материи с ръчно изработени елементи от пера и специфични набирания върху ръкавите. Той е спечелил симпатиите на дами като Лена Перминова (съпруга на руския милиардер Александър Лебедев), Естел Шамони и бившата главна редакторка на арабския Vogue – принцеса Дина Абдулазис.

подробно...


Мода, блясък, стил и красота белязаха тринадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата в морската ни столица


Мода, блясък, стил и красота белязаха тринадесетото издание на Фестивала на  Модата и Красотата в морската ни столица Тази година се навършват петнадесет години от създаването на една от водещите модни агенции в България – VIP Fashion Group, както и от провеждането на престижният конкурс за красота – Мис Варна през далечната 2005 година.Честването на годишнината ще е в две поредни вечери – 26 и 27 август, в лятната градина на комплекс Морско казино. В първата вечер ценителите на модата и красотата станаха свидетели на поредица от модни дефилета, с участието на най – добрите модели на VIP Fashion Group, а гала- спектакълът по коронясването на новата Мис Варна 2020 ще се проведе във втората, заключителна вечер – 27 август.

подробно...


Wolf Walley с модни изкушения за красивата и уверена дама


Wolf Walley с модни изкушения за красивата и уверена дамаОт 2013-та година насам модният бранд Wolf Walley създава облекла за красивата, уверена, изящна и носеща младежки устрем жена. Колекциите на дизайнерката Милена Петрова са вдъхновени от аромати, шоколади, вина, обувки и жени-музи. Облеклата на Wolf Walley са свежи и креативни.

подробно...


Булчинска колекция в младежки стил за есен 2020 на Вера Уанг


Булчинска колекция в младежки стил за есен 2020 на Вера УангВ есенната колекция сватбени рокли на известната дизайнерка Vera Wang преобладава белият цвят, но това далеч не е традиционната колекция булчински рокли, която сме свикнали да виждаме.

подробно...


Радослава Лазарова с вдъхновяваща колекция „Impressions 2021”


Радослава Лазарова с вдъхновяваща колекция „Impressions 2021”Първата в България дигитална пресконференция с модна и лайфстайл презентация представи новата булчинска колекция на модна къща „Блинк”

подробно...


"Say Yes to The Dress" и "Hello Beautiful 2021" от Ранди Феноли - на един дъх в Bridal Fashion


"Say Yes to The Dress" и "Hello Beautiful 2021" от Ранди Феноли - на един дъх в Bridal FashionЕдин от най-желаните световноизвестни дизайнери и водещ на предаването “Say Yes to the Dress” по американската телевизия TLC - Ранди Феноли наскоро представи колекция от булчински рокли 2021 в Амстердам.

подробно...


Модна къща „Жени стил” в извънредното положение


Модна къща „Жени стил” в извънредното  положениеВъв връзка с въведеното извънредно полoжение бутик „Жени Стил" ще остане затворен за неопределено време. Въпреки това екипът на бутика остава на разположение и приема поръчки онлайн.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Венцислав Огнянов


Генерален директор на CCC за България
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи