Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Здраве и красота

Здраве и красота


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


16 ноември - Международният ден без тютюнопушене


16 ноември - Международният ден без тютюнопушене Всяка година третия четвъртък на месец ноември се отбелязва Международния ден без тютюнопушене. Тази година Министерство на здравеопазването определя за 16 ноември 2017 г. мото на кампанията да бъде: „Пушенето и ти”. По традиция на този ден се призовава всеки пушач да се опита да положи началото на отказване от тютюнопушене в името на собственото си здраве, както и на здравето на близки и приятели, които присъстват в обкръжението му като пасивни пушачи.

подробно...


Повишен риск от инфаркт - когато косата посивее


Повишен риск от инфаркт - когато косата посивееПосивяването на косите и исхемичната болест на сърцето споделят някои общи механизми, които идват с процеса на стареене, и ново наблюдателно проучване свързва двете събития с предположението, че първите бели косми вероятно индикират увеличената опасност от сърдечносъдови заболявания.

подробно...


Подходящи храни след тренировка през януари


Подходящи храни след тренировка през януариМислейки за себе си след празниците, едва ли посягате към калорични храни и сладки неща. Месец януари е месецът, през който повечето хора започват да тренират, за да се отърват от натрупаните килограми през декември и подготовка за така очакваното лято и плаж. Сигурно сте чували, че тялото усвоява въглехидрати и протеини в рамките на 45 минути след тренировка.

подробно...


Постигнете идеален хормонален баланс


Постигнете идеален хормонален балансТялото на всеки един от нас е крехка екоситема, която трябва да се поддържа постоянно, за да може да функционира правилно. Храните, добрите и вредните навици влияят на цялостното ни здраве, включително и на регулацията на хормоналните ни нива. А неконтролируемото им бушуване е също толкова опасно, колкото и занижените им стойности. За щастие, учените са разкрили множество естествени начини, по които да ги балансираме, така че организмът ни да бъде винаги във форма.

подробно...


Топ 5 най-важните храни


Топ 5 най-важните храниКаквото и да си говорим ние ежедневно затормозяваме нашия организъм с начина нa живот и хранене. Това дава отражение върху външния ни вид, здравето и тонуса. С предстоящите празници, почти всеки ще прекали с храната и ще затормози функциите на черния дроб и други важни органи. Все пак, обаче има някои храни, които помагат за възстановяване на нормалния ритъм на живот и здраве, съобщават от foodpanda.

подробно...


Изгонете инфаркта с разходка


Изгонете инфаркта с разходкаАмерикански учени установиха, че честите и редовни разходки значително намаляват вероятността от поява на проблеми със сърцето и кръвоносните съдове и за смърт от инфаркт или други сърдечни болести, пише в статия в сп. „Криейтив нърсинг”.

подробно...


3 фактора, които спомагат за наднорменото тегло при децата


3 фактора, които спомагат за наднорменото тегло при децатаМайките, които пушат по време на бременност, пропускането на закуска и нередовният сън са едни от факторите, които могат да определят това дали едно дете ще развие наднормено тегло. Това показва изследване на Лондонския университетски колеж.

подробно...


Какво да ядат мъжете през зимата за здраве


Какво да ядат мъжете през зимата за здравеВсички сме хора, но мъжете и жените са устроени по различен начин. Двата пола имат различни вкусове и се нуждаят от различни храни, за да се чувстват здрави и в разположение на духа и тялото. Мъжете се нуждаят от повече протеини и мазнини, за да бъдат силни, активни и да намалят посещението при лекари възможно най- много. Foodpanda подбра, кои са най- подходящите храни за силния пол, през зимния сезон. Изброените храни може да ви предпазят от високо кръвно налягане, инсулт, висок холестерол и сърдечни заболявания.

подробно...


Стилистът на Наоми Кембъл със семинар у нас


Стилистът на Наоми Кембъл със семинар у насСтилистът на супермодела Наоми Кембъл - италианецът Енцо Буонафине, ще представи в София новаторска технология и метод за лесно приготвяне на най-подходящия индивидуален шампоан. Маестрото е една многобройните звездни персони в предстоящия 19-и Международен фестивал на прическата и красотата "Sofia Hair Fashion Show".

подробно...


Българската натурална козметика взе превес на изложението Arena of Beauty Professional


Българската натурална козметика взе превес на изложението Arena of Beauty ProfessionalОт години родното производство в козметиката се радва на изключителна популярност. Много българки вече предпочитат нашите натурални кремове, масла, лосиони и елексири с доказано качество пред големите чужди марки. И това не е само заради по-нормалните за нашите възможности цени, но и поради техните предимства, проверени при ползването им.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Яна


Бивша адреналинка в "Господари на ефира"
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи