Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Здраве и красота

Здраве и красота


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Китай разкри кое лекарство действа срещу COVID-19


Китай разкри кое лекарство действа срещу COVID-19Препаратът „Фавипиравир” (известен и като „Авиган”), който се използва против грип, е показал клиническата си ефективност при лечение на COVID-19, пише японското издание NHK. Информация за това съобщи ръководителя на Центъра по биотехнологии към Министерството на науката и техниката на Китай Чжан Синмин. Според него „Фавипиравир” вече е преминал клиничните тестове, които са показали добра ефективност в лечението на коронавируса.

подробно...


812 млн. евро за България от фонда на ЕС за борба с коронавируса


812 млн. евро за България от фонда на ЕС за борба с коронавирусаБългария ще получи общо 812 милиона евро от обявената от Европейския Съюз сума за борба с коронавируса. Това става ясно от разчетите за страните членки. Част от сумата ще бъде отпусната като ликвидност, а друга част - от съответния бюджет на ЕС. България ще получи съответно 122 милиона и 690 милиона евро.

подробно...


Как да различим коронавируса от грипа


Как да различим коронавируса от грипаПоради наличието на всякаква информация по повод корона вируса, публикуваме актуална информация от Български лекарски съюз.

подробно...


Испания обяви война на алтернативната медицина


Испания обяви война на алтернативната медицинаИспанското правителство обяви война на алтернативната медицина като акупунктура или хомеопатия и обяви планове за отстраняване от здравните центрове на това, което смята за излагане на здравето на риск.

подробно...


ADVA - вода с електролити на Фестивала на модата и красотата 2018


ADVA - вода с електролити на Фестивала  на модата и красотата 2018За пореден път ADVA беше представена по време на Фестивала на модата и красотата Варна. ADVA означава: ромоляща вода, живина във водата, малка вълна. Означава още: вълна, движение, енергия, живот!

подробно...


Проф. др. Тургут Ипек води безплатна консултация по диабетна хирургия


Проф. др. Тургут Ипек води безплатна консултация по диабетна хирургияПроф. д-р Тургут Ипек е завършил обща медицина в Истанбулския медицински университет през 1986 г., специализира хирургия и продължава своето професионално развитие до защита на професорска титла в Медицински факултет Джеррахпаша към Истанбулския Университет.

подробно...


Серина Уилямс пуска своя козметична линия


Серина Уилямс пуска своя козметична линия36-годишната професионална тенисистка Серина Уилямс възнамерява да пусне на пазара собствена линия продукти за красота под наименованието "Анирес" (името на Серина, изписано отзад-напред - бел. авт).

подробно...


Край с ретуширането на професионалните снимките


Край с ретуширането на професионалните снимкитеРъководството на най-голямата в САЩ верига дрогерии CVS взе решение да забрани използването на графични редактори за ретуширане на снимки на модели, рекламиращи козметични продукти с бранда CVS.

подробно...


Как да победим безсънието


Как да победим безсъниетоАвстралийският физиолог Рик Хей разказа пред изданието Healthista кои продукти помагат срещу безсъние.

подробно...


Дни на предизвикателствата 2017


Дни на предизвикателствата 2017Ето че настъпи и денят, в който стартира 13-тите „Дни на предизвикателствата“ – ежегодният фестивал за спортове на открито, туризъм, екология и активен начин на живот.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Росица Кирилова


певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи