Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Здраве и красота

Здраве и красота


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Продуктите на Rossana Labs със 100% натурално розово масло вече и в Русе


Продуктите на Rossana Labs със 100% натурално розово масло вече и в РусеНа 2-ри септември 2015 година беше организирано парти представяне на продуктите на ROSSANA LABS в град Русе. Организатор на събитието беше Летиция - Първолета Чавдарова Иванова-Радева, която този ден празнуваше и рожден ден.

подробно...


Медицински център New Life с дни на отворените врати в София и Пловдив


Медицински център New Life с дни на отворените врати в София и ПловдивНа 11 септември/петък/ от 17:30 часа в гр.София ще се състои Ден на отворени врати на клиника New Life. Ще бъде изнесена лекция на тема „Възраст и репродуктивно здраве“ от водещия специалист, втори в света, извършил успешно човешко ин витро и консултант на медицинския център проф. Нери Лауфер. Събитието ще се състои в Балната зала на хотел „Радисън“.

подробно...


Отнасяйте се добре с доктора, за да се чувствате и вие добре


Отнасяйте се добре с доктора, за да се чувствате и вие добре Доброто отношение към лекуващите лекари е свързано с начина, по който те ще ви окажат помощ.

подробно...


Стоенето седнали - вредно колкото цигарите


Стоенето седнали - вредно колкото цигарите Съвременният начин на живот и част от професиите, при които е необходимо да се седи дълго време влияят отрицателно върху организма. Дълготрайното седене е необходимо да се намали и да се замени с движение.

подробно...


Научете повече за солта


Научете повече за солтаНатриевият хлорид, известен под наименованието готварска сол, е най-широко използваната минерална субстанция от хората. В света годишно се използват над 700 милиона тона. Едва 10% обаче влизат като хранителна съставка.

подробно...


Как извайват тела световните модели


Как извайват тела световните модели 32-годишният австралийски модел Миранда Кер сподели, че поддържа фигурата си само с йога и много вода.

подробно...


Вредите от мобилните телефони се увеличават с още една


Вредите от мобилните телефони се увеличават с още една Мобилните телефони представляват "много реална опасност" за здравето на човека, твърди ново проучване.

подробно...


Тесните дънки са вредни за здравето


Тесните дънки са вредни за здравето Тесните джинси може да се окажат много опасни за здравето, предупреждават австралийски лекари. Те посочват като пример жена, която временно загубила чувствителност на краката си след няколко часа в тесни джинси.

подробно...


Заседналият начин на живот води до състояния на тревожно разстройство


Заседналият начин на живот води до състояния на тревожно разстройство Това установиха учени от Университета Дикин, в австралийския град Мелбърн. От тревожно разстройство страдат над 27 млн. души по света. То води до учестено сърцебиене, тежест в мускулите и болки в главата.

подробно...


Бързата закуска уврежда и паметта


Бързата закуска уврежда и паметта Яденето на нездравословна храна, богата на мазнини, може да нанесе сериозна вреда върху паметта, откриха американски учени от Университета на Калифорния в Сан Диего.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Виргиния Здравкова


Моден дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи