Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Здраве и красота

Здраве и красота


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Тиква за закуска, не за десерт


Тиква за закуска, не за десертОбикновено консумираме тиква за десерт или самостоятелно. В България най-популярните начини за приготвяне на тиква са тиквеник и печена тиква с мед и орехи. В Америка обаче консумират тиквата на каша и с овесени ядки.

подробно...


Автентичен нейл арт, модни уникати и избелели материи вдъхновиха CND Fashion Night Out 2016


Автентичен нейл арт, модни уникати и избелели материи вдъхновиха CND Fashion Night Out 2016 Артистични нейл арт дизайни в тон с есенните модни тенденции впечатлиха гостите на партито CNDTM Fashion Night Out, организирано от Интеркозметика ООД. Събитието събра огромен брой професионалисти - маникюристи от салоните за красота, пред които бяха представени нови сезонни предложения в модата, грима, прическите и маникюра

подробно...


Спортисти и известни личности с децата си подкрепиха кампанията на KWIAT за детското зрение


Спортисти и известни личности с децата си подкрепиха кампанията на KWIAT за детското зрениеИзявени български спортисти и популярни личности със своите деца се ангажираха в подкрепа на Националната кампания за профилактика на детското зрение. Те участваха в ревю-спектакъл с очила KWIAT, за да демонстрират своето отговорно отношение към грижата за детското зрение. Събитието се състоя на 11 октомври в Park Center, бул. „Арсеналски“ 2, малко преди Световния ден на зрението, който се отбелязва на 13 октомври.

подробно...


Спортисти и известни личности с децата си подкрепят кампанията на KWIAT за детското зрение


Спортисти и известни личности с децата си подкрепят кампанията на KWIAT за детското зрениеСпортисти и известни личности с децата си ще участват в ревю-спектакъл с очила KWIAT в подкрепа на Националната кампания за профилактика на детското зрение. Събитието ще се състои на 11 октомври от 18:30 часа в Park Center, бул. „Арсеналски“ 2, броени дни преди Световния ден на зрението, който се отбелязва на 13 октомври.

подробно...


Над 20 нови марки с дебют на ARENA OF BEAUTY PROFESSIONAL EXPO


Над 20 нови марки с дебют на ARENA OF BEAUTY PROFESSIONAL EXPOArena of Beauty Professional и тази година събира на едно място последните новости в грижата за красотата и здравето. 37-то издание на най-голямото у нас специализирано бюти изложение, добре познато вече на две поколения българи и като „Арена на красотата“, ще се проведе от 21 до 23 октомври в Inter Expo Center в София. Тази година на него ще бъдат представени над 220 български и чуждестранни марки, специализирани в грижите за здравето и добрия външен вид.

подробно...


KWIAT стартира кампания за профилактика на детското зрение


KWIAT стартира кампания за профилактика на детското зрениеНационална кампания за профилактика на детското зрение започва на 1-ви септември и ще продължи до 31-ви октомври 2016 г. Тя дава възможност на деца и младежи от 6 до 18 години да преминат безплатен очен скрининг в оптики и здравни центрове в цялата страна.

подробно...


ЖИВА АЛКАЛНА ВОДА ADVA с pH 9 и магнезий


ЖИВА АЛКАЛНА ВОДА ADVA с pH 9 и магнезийЖивата вода е алкална и се смята за най-полезната питейна вода, защото е антиоксидантна и изключително добре хидратира и детоксикира тялото. Тя съдържа активен водород, който доставя огромно количество " живи " електрони към организма. Водорода е с отрицателен енергиен заряд.

подробно...


Природни решения за женско здраве и красота


Природни решения за женско здраве и красотаЖенското здраве изисква специфично внимание и грижи. Хормоналните промени, които настъпват у жената всеки месец и през различни периоди от живота ѝ, като бременност, кърмене, менопауза определят нейното цялостно физическо и емоционално състояние. Те определят и нейното настроение и добър външен вид.

подробно...


Честото събуждане е вредно


Честото събуждане е вредноЧестото събуждане по време на сън може да се отрази много по-негативно на настроението на човек, отколкото липсата на сън изобщо.

подробно...


Подкрепете болните от диабет


Подкрепете болните от диабетС крос в парка в подкрепа на хората с диабет тази година ще бъде отбелязан световния ден за борба със заболяването.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Едис Пала


Дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи