Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Здраве и красота

Здраве и красота


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


35-то издание на форум "Арена на красотата"


35-то издание на форум "Арена на красотата"„Арена на красотата“ е единственото специализирано събитие, което събира под един покрив професионалисти от бранша, обучители, производители, вносители и дистрибутори на професионална козметика, оборудване и апаратура за салони и SPA центрове. Изложението има за цел да подпомага български и чуждестранни производители и вносители за увеличаване обхвата на техния бизнес и намиране на нови дистрибутори и клиенти в лицето на салоните за красота и SPA центровете.

подробно...


Какво е "инерция на съня" и как да се преборим с нея?


Какво е "инерция на съня" и как да се преборим с нея?Често сутрин имате чувството, че не сте се наспали достатъчно и с желание да откраднете още една минута от съня навивате втора аларма. Но колкото и сладки да са тези 10-ина минути допълнителен сън, те могат да унищожат целия ви ден.

подробно...


Зависимостта от мобилните телефони в наши дни


Зависимостта от мобилните телефони в наши дниИзследванията показват, че има все повече хора, които ако забравят мобилния си телефон у дома, започват да изпитват паническо чувство, че пропускат нещо много важно.

подробно...


Къде по света поглъщат най-много калории дневно?


Къде по света поглъщат най-много калории дневно?Повече от една трета от американското население е с наднормено тегло, така че не е изненада, че ново проучване нареди нацията на първо място по брой калории, консумирани на ден.

подробно...


Хапвайте ягоди за по-добро настроение


Хапвайте ягоди за по-добро настроениеЯгодите са плодът, който повишава най-много настроението, сочи проучване във Великобритания.
Според проф. Бари Смит от Лондонския университет ягодите привличат най-вече с характерния си аромат, предизвикващ щастливи спомени.

подробно...


Светлината от лаптопа влияе на фигурата


Светлината от лаптопа влияе на фигуратаОказва се, че не само заседяване и липсата на движение от седенето пред компютъра вредят на фигурата. Ново изследване, публикувано в "Дейли Мейл", показва, че синята светлина, която излъчва телефона или лаптопа ви на тъмно увеличава апетита.

подробно...


Сладката наука: Стевията е решение срещу затлъстяването в Европа


Сладката наука: Стевията е решение срещу затлъстяването в Европа"Чистият екстракт от стевия е част от решенията срещу затлъстяване", каза д-р Ашуел. "Той е особено ефективен при производството на напитки като намалява излишните калории, като същевременно поддържа сладостта, която потребителите очакват. Най-хубавото е, че стевията отговаря на всички изисквания на потребителите - тя е на растителна основа, има природен произход и съдържа нула калории".

подробно...


Иновативни стъкла предпазват очите при контакт с дигиталните технологии


Иновативни стъкла предпазват очите при контакт с дигиталните технологииИзследвания сочат, че сред хората от 30 до 49 години, които за първи път се сблъскват с проблеми със зрението наблизо, 75% са потребителите на смартфони, 63% прекарват 5 или повече часа на ден, използвайки дигитални устройства и 29% притежават таблет или дигитален четец на книги. Честата употреба на мобилни цифрови устройства е свързана с нови предизвикателства за човешкото око.

подробно...


Свети Валентин е идеален за зачеване на здраво бебе


Свети Валентин е идеален за зачеване на здраво бебеБебетата, заченати в деня на влюбените, са най-малко застрашени от множествена склероза, разкри водеща благотворителна организация.
Според Shift.ms жените, чиято бременност обхваща летните месеци, абсорбират голяма доза витамин D от силното слънце, което според изследванията има положително въздействие върху развитието на имунната система.

подробно...


Стела МакКартни за стилното облекло във фитнеса


Стела МакКартни за стилното облекло във фитнесаДизайнерката Стела Маккартни заяви, че стилното облекло във фитнеса ни прави много по-сигурни в себе си.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Анелия


поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи