Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни списания и книги

Модни списания и книги


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Енджи Касабие – принцесата на ВИП Брадър, на корицата на Coiffure Beauty


Енджи Касабие – принцесата на ВИП Брадър, на корицата на Coiffure BeautyЕсента – прекрасна, топла и нежна, малко или много ни навява носталгия за горещите летни дни. Ето защо от Coiffure Beauty са се погрижили да повдигнат вашето настроение и любопитство, като ви представят ексклузивно интервю с ливанската принцеса Енджи Касабие – една от звездите в къщата на „Биг Брадър“. Известната диетоложка впечатлява с нежна и крехка натура, но под всичко това се крие истинска борбена жена, която и за миг не спира да преследва своите желания и мечти. Специално за Coiffure Beauty Енджи споделя за новите си проекти: издаването на книга, отварянето на гурме кухня за хора, които следват специален хранителен режим, идеите за снимане на риалити и още куп изненади. Повече за нея четете на страниците на списанието.

подробно...


Излезе книгата "Да нахраниш анаконда" на Жанета Стойкова


Излезе книгата "Да нахраниш анаконда" на Жанета СтойковаЖанета Стойкова представи в София книгата си „Да нахраниш анаконда“. В нея тя споделя в художествена форма свои дълбоки душевни преживявания, пречупени през призмата на професионалното й амплоа на гещалт психотерапевт. Премиерата се състоя на 17 октомври в клуб The Street в присъствието на редица гости, сред които приятели, близки и много ценители на словото. Книгата представи Атанас Капралов – директор на Националния литературен музей, а водещ на събитието беше проф. д.н. Любомир Стойков. Премиерата започна с изпълнение на сопраното Петя Миланова, която пя и втори път по време на представянето. Част от гостите, които вече бяха прочели книгата, активно се включиха в нейното обсъждане. По време на специална томбола за гостите, авторката подари и пет броя от книгата „Да нахраниш анаконда“.

подробно...


Списание Сватбен каталог с есенен брой - на корицата рокля на St.Patrick by Pronovias


Списание Сватбен каталог с есенен брой - на корицата рокля на St.Patrick by Pronovias Възхитителна рокля на световната модна линия St.Patrick by Pronovias Fashion Group е на корицата на есенното издание на списание Сватбен каталог. Тоалетът е част от новата колекция на испанската модна компания Pronovias и се предлага у нас от сватбен център Брилянтин в град Бургас.

подробно...


Есента на 2017 – сезонът на сватбите


Есента на 2017 – сезонът на сватбитеБез да се заблуждаваме, есенната сватба е сред най-красивите събития, на които сте присъствали. Сякаш самата природа създава красив декор за сбъдване на мечтите. И за страхотни снимки, разбира се!

подробно...


За булките на есента


За булките на есентаВ новия си брой – вече на пазара, сп. Булка ще ви помогне за сватбата от А до Я с предложения и идеи. На страниците ви очакват не само последните тенденции в булчинската мода, но ще разберете и каква е актуалната мъжка визия за сезона. В ролята на булка е Диляна Попова, която позира с рокля от италианска дантела в нюанси на екрю и карамел, обкантена с платинен кордон на дизайнер Христо Чучев за HC Hristo Chuchev Design. Надникваме и в ежедневието й с ексклузивно интервю - топ модел, дизайнер и артист, тя е с несломим дух и е устремена напред към предизвикателствата на живота.

подробно...


Дженифър Лоурънс в картина за корица на Vogue


Дженифър Лоурънс в картина за корица на VogueАмериканската актриса Дженифър Лоурънс е моделът в нова картина от художника Джон Кърин. Портретът е една от четирите различни корици, поръчани от Vogue за изданието му през септември, отбелязвайки 125-годишнината на списанието, посочва Artprice.

подробно...


Стилна фотосесия в черно за новия брой на Harper's Bazaar


Стилна фотосесия в черно за новия брой на Harper's BazaarРуският супермодел Ирина Шейк сподели със своите почитатели уникални кадри от нейната най-нова фотосесия заедно с Адриана Лима.

подробно...


Сватба с аромат на рози


Сватба с аромат на розиАромат на рози лъха от новия брой на списание СВАТБА. Фотосесията, която представя тенденциите на сватбени рокли е заснета сред красивите розови храсти на Ботаническата градина в София. Нежни, ефирни и романтични са моделите за летния сезон.

подробно...


Списание Сватбен каталог с летен брой


Списание Сватбен каталог с летен бройПриказна рокля Demetrios от сватбен салон Areti е на лятната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог.

подробно...


Какво ви очаква в летния брой на сп. БУЛКА


Какво ви очаква в летния брой на сп. БУЛКАВ сезона на сватбите, летният брой на сп. БУЛКА - вече на пазара, ще ви помогне да организирате мечтаното тържество с лекота, предлагайки куп интересни идеи. На корицата позират легендата на българската рок музика Иван Лечев и неговата съпруга Жени, облечени отново като младоженци в деня на 7-мата годишнина от сватбата им.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Милица Гладнишка


Актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи