Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни колекции

Модни колекции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


НОВА КОЛЕКЦИЯ 2023 WHITE ONE & SAN PATRICK & NICOLE by PRONOVIAS


НОВА КОЛЕКЦИЯ 2023 WHITE ONE & SAN PATRICK & NICOLE by PRONOVIASНовата колекция 2023 събира на едно място нежни материи в комбинация с изключително иновативен дизайн.  Дизайните представят колекциите в три категории – класика, романтика и сексапил. На почит са екстравагантните съчетания на платове и апликации от кристали върху голи гърбове и богати шлейфове. Елегантен тюл с бохо дантели, както и 3D цветя, прелестно преобразени върху булчински детайли са едни от най – атрактивните предложения за колекция 2023.

подробно...


Нова колекция Sherri Hill 2023 е налична в Брилянтин, гр. Бургас.


Нова колекция Sherri Hill 2023 е налична в Брилянтин, гр. Бургас.Новата колекция абитуриентски рокли на Sherri Hill 2023 е налична в Брилянтин, гр. Бургас. Sherri Hill е една емблема за висок стил и класа.  Абитуриентските рокли на Sherri Hill съчетават всичко красиво в едно - ослепителен сексапил и елегантен дизайн.

подробно...


BANDEROL представи колекция Prom 2023 на Fashion Forge in Rome


BANDEROL представи колекция Prom 2023 на Fashion Forge in RomeНа 09.10.2022 г. кино център Nu Boyana бе домакин на Fashion Forge in Rome. Модното шоу събра десетки родни и световни дизайнери, които дефилираха на Римския декор в кино център Nu Boyana, превърнат в моден подиум, непосредствено преди грандиозния концерт на 50 Сent.

подробно...


MADAM ROSHAV представи своята колекция “СКИТНИЦА”на петнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата в гр.Варна!


MADAM ROSHAV представи своята колекция “СКИТНИЦА”на петнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата в гр.Варна!Дизайнерката Албена Александрова представи една музикално-поетична колекция, вдъхновена от “скъсаните обувки” и “съдраните джинси”, които преминаха N на брой  километри, обиколиха земното кълбо, вдъхновени от онзи примамващ ги хоризонт, за да разберат, че по-хубаво от вкъщи няма и по-зареждаща от България може да бъде само тази страна, която все още не е на картата на света.

подробно...


Модна къща WOLF WALLEY представи своята нова  колекция


Модна къща WOLF WALLEY представи своята нова  колекцияНовата колекция бродирани рокли на дизайнерката Милена Петрова бе представена на Фестивала на модата и красотата 2022

подробно...


Модна къща Veteida представи специално създадена дамска и мъжка колекция есен – зима 2022 на моден форум в морската ни столица


Модна къща Veteida представи специално създадена дамска и мъжка колекция есен – зима 2022 на моден форум в морската ни столицаМодна къща'' Ветейда'' представи малка част от новата си дамска колекция есен-зима 2022, както и нова линия, създадена специално за мъже по време на Фестивала на Модата и Красотата 2022.

подробно...


Модна къща Tianda представи бутикова колекция рокли


Модна къща Tianda представи бутикова колекция роклиПо време на петнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата, публиката се наслади на авторските творения на  дизайнерката на модна къща Tianda -  Анахит Николян.

подробно...


Колекция дизайнерски обувки и чанти с марка Sara Pen на Фестивала на Модата и Красотата 2022


Колекция дизайнерски обувки и чанти с марка Sara Pen на Фестивала на Модата и Красотата 2022Предлагаме ви кадри от представянето на популярния бранд за обувки и чанти - Sara Pen, на едно от най-престижните модни събития в България – Фестивал на Модата и Красотата 2022 в гр.Варна.

подробно...


Дизайнерска колекция феерични официални рокли Kiara Fashion на подиума на Фестивала на модата и Красотата 2022


Дизайнерска колекция феерични официални рокли Kiara Fashion на подиума на Фестивала на модата и Красотата 2022Модна къща Kiara Fashion с дизайнер Гергана Апостолова представи своя колекция от официални рокли на тазгодишното издание на модния форум-  Фестивал на Модата и Красотата 2022 в гр.Варна.

подробно...


JN Secret представиха най-новата си уникална колекция от стилни дрехи за майки и техните малки принцеси по време на Фестивала на Модата и Красотата 2022


JN Secret представиха най-новата си уникална колекция от стилни дрехи за майки и техните малки принцеси по време на Фестивала на Модата и Красотата 2022Гостите на модния форум се насладиха на колекция „Мама и бебе“, която включва много и разнообразни тоалети за майка и дете.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Фани Пападопулу


моден дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи