Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Събития

Събития


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 »


Банка ДСК тръгва на турне с National Geographic Kids tour 2020


Банка ДСК тръгва на турне с National Geographic Kids tour 2020За пета поредна година Банка ДСК тръгва на турне с National Geographic Kids Tour 2020. Инициативата стартира от 16 август във Варна, ще обхване общо 7 града в цялата страна и ще приключи на 26 септември в София.

подробно...


Абитуриентите ще имат балове през лятото


Абитуриентите ще имат балове през лятотоВипуск 2020 ще бъде запомнен с необичайните балове, които за първи път вместо май ще се състоят последните уикенди на юни и първите две съботи на юли. Абитуриентките ще носят маски в модния за сезона цвят пепел от люляк, за да са в тон с преобладаващите рокли.

подробно...


Бойко Борисов разпореди - Ще има изпращане на абитуриентите през настоящата учебна година


Бойко Борисов разпореди - Ще има изпращане на абитуриентите през настоящата учебна годинаМинистерството на здравеопазването и Министерството на образованието и науката ще изготвят протокол с противоепидемични изисквания за изпращането на абитуриентите през настоящата учебна година. Решението беше взето днес след среща на министър-председателя Бойко Борисов с представители на завършващите 12-и клас, публикуваха в сайта на Министерския съвет.

подробно...


Сватби на открито ще могат да се провеждат


Сватби на открито ще могат да се провеждатСватбените тържества на открито вече са разрешени и това решение направи щастливи много бъдещи младоженци. Това стана ясно след среща на премиера Бойко Борисов с ресторантьорския бранш. На срещата е решено още, че ДДС за заведенията за обществено хранене и развлекателния сектор ще стане 9%.

подробно...


Sofia Wedding Expo 2020 представя всичко за сватбата на 18-19 Януари


Sofia Wedding Expo 2020 представя всичко за сватбата на 18-19 ЯнуариНа прага на ново десетилетие, на 18-ти и 19-ти януари, най-голямото сватбено изложение в страната SOFIA WEDDING EXPO, ще изпълни залите на „София хотел Балкан“ с красота, феерия и елегантност. Интересът към изложението всяка година е голям и организаторите очакват над 3000 посетители.

подробно...


Дизайнерът Дидо Георгиев избра Варна за представянето на най-новата си колекция модни шедьоври


Дизайнерът Дидо Георгиев избра Варна за представянето на най-новата си колекция модни шедьовриПопулярният дизайнер Дидо Георгиев избра морската ни столица за представянето на най – новата си колекция модни шедьоври. Това стана в шикозният клуб Vogue, по време на третото издание от поредицата Fashion Obsession, чийто организатор е Мира Матеева и екипа на модна агенция VIP Fashion Group.

подробно...


Тейлор предлага бижута от злато и диаманти в Парадайз Център София


Тейлор предлага бижута от злато и диаманти в Парадайз Център СофияТейлор Ви канят да откриете великолепието от автентични скъпоценни камъни в своя първи концептуален магазин в красивия град София, в Мол Парадайз Център, с елегантен и иновативен дизайн, една скъпоценна вселена, изработена от злато, диаманти и най-красивите скъпоценности. Бижутата, избрани да украсят витрината, ще Ви отнесат ведна скъпоценна вселена, заредена с емоции, женственост и чувственост.

подробно...


Световни звезди ще танцуват и преподават в България


Световни звезди ще танцуват и преподават в БългарияНа петото поредно издание на “SOFIA OPEN DANCE FESTIVAL – The Art of Ballroom “Dancing” за първи път пред българска публика ще се представят и световните суперзвезди в стандартните бални танци – Арунас Бижокас и Катюша Демидова (САЩ). Те са десеткратни и непобедими до момента световни шампиони за професионалисти в стандартните бални танци. Благодарение на БПТА (Българска Професионална Танцова Асоциация) и „МАРС АРМОР“ ООД, страстните любители на тяхното изкуство у нас ще имат уникалната възможност да се насладят на живо на танцовото им шоу по време на гала вечерта на фестивала, която ще се проведе на 26 октомври от 20.00 часа в зала ЕФЕ на хотел Маринела.

подробно...


Повече от 200 бранда ще представи 40-ото издание на "Арена на красотата"


Повече от 200 бранда ще представи 40-ото издание на "Арена на красотата"От 27 до 29 септември в Интер Експо Център София (ИЕЦ) ще се проведе 40-ото издание на единственото специализирано В2В изложение в България и едно от водещите събития на бюти пазара на Балканите.

подробно...


Най-доброто от Coachella 2019


Най-доброто от Coachella 2019Фестивалът Coachella се провежда всяка година в Калифорния, САЩ. Това е фестивал на изкуствата и музиката. Там могат да бъдат видяни звезди от музикалната, модна и художествената сцени. Тази година, ще ви покажем най-ярките образи уважили събитието. Знаменитостите, залагат на спортно-елегантни аутфити и лек грим.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Десислава Банова


ТВ водеща
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи