Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модна индустрия

Модна индустрия


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Дигитален печат чрез сюблимация беше представен в Русе


Дигитален печат чрез сюблимация беше представен в РусеМираж Груп ЕООД организира ден на отворените врати в хотел Теодора Палас на тема “ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ ЧРЕЗ СУБЛИМАЦИЯ”, който имаше за цел да запознае производителите на облекла в Русе и региона с технологията на печат върху полиестер чрез сублимация. На събитието беше изложен дигитален принтер за печат върху текстил от серията “Стич“ на НР и преса за каландриране „Трансматик“, марки, които фирма Мираж Груп дистрибутира за територията на България.

подробно...


35 000 кг текстилни артикули са събрани само за 6 месеца в Хъб за разделно събиране на употребяван текстил


35 000 кг текстилни артикули са събрани само за 6 месеца в Хъб за разделно събиране на употребяван текстилОт началото на 2021 г. в Хъба за разделно събиране на употребяван текстил в София са събрани около 35 000 кг текстилни изделия в разположените 8 броя специализирани контейнери на територията на търговски парк „Джъмбо Плаза“. Този ненужен текстил се сортира и обработва в производствената база на компанията Текст Тийм в гр. Варна, за да се подготви за повторна употреба или рециклиране. Дейностите се извършват по демонстрационен проект “Хъб за разделно събиране на употребяван текстил”, финансиран по Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.“. Сред основните цели на проекта е да се ускори преходът към кръгова икономика в страната като добрите практики се мултиплицират и на други локации.

подробно...


Круизна колекция 2022 на Louis Vuitton


Круизна колекция 2022 на Louis VuittonТова е втората такава колекция на Никола Гескиер за Louis Vuitton. Преди година, в ранните месеци на пандемията, той организира студийни снимки, но този път засне късометражен филм в Axe Majeur &ndash

подробно...


Възможности за развитие на британския моден пазар


Възможности за развитие на британския моден пазарБританско-българската бизнес асоциация (БББА) организира среща с британската модна индустрия, на която ще бъдат представени механизмите, по които български фирми могат да навлязат на британския пазар, както и какво да очакват от него.

подробно...


Онлайн конференция "Криза и перспективи в сектор Текстил, облекло и кожи"


Онлайн конференция "Криза и перспективи в сектор Текстил, облекло и кожи"Как се справя цяла една индустрия с предизвикателствата на COVID кризата и какъв е пътят традиционния за страната отрасъл да оцелее?

подробно...


Нова ера за европейските модни марки: Дигитализация и устойчивост


Нова ера за европейските модни марки: Дигитализация и устойчивостПроектът FASCINATE ще проведе своята първа конференция и семинар „Нова ера за модните марки в ЕС - възприемане на дигитализацията и устойчивостта“, организирани в рамките на ESCP-4i - Европейска платформа за клъстерно сътрудничество.

подробно...


Включете се в проект "България - Русия: многопланово регионално партньорство"


Включете се в проект "България - Русия: многопланово регионално партньорство"Центърът на промишлеността на Република България в Москва, Националното туристическо представителство на Република България в РФ и Българският културен институт в Москва инициират съвместен проект: „България – Русия: многопланово регионално партньорство“. Условията на продължителна пандемия, причинена от COVID-19, в която светът живее вече повече от година, доведоха до сериозни промени в начина на живот, дейност, комуникации във всички сфери. Негативните ефекти са факт - сериозни търговски загуби на бизнеса, срив на туризма, преустановяване на традиционния начин на общуване и дейност в сферата на културата.

подробно...


Участвайте в безплатни бизнес срещи в рамките на Fashion Match Supply 2021


Участвайте в безплатни бизнес срещи в рамките на Fashion Match Supply 2021Enterprise Europe Network към Българска търговско-промишлена палата кани български фирми от модната индустрия да участват в първото по рода си събитие, посветено на веригата за доставки в модния бизнес, логистиката, производството, текстилната промишленост, което ще се проведе в рамките на Fashion Match Supply 2021.

подробно...


Над 30 000 тона употребяван текстил е оползотворен в България през миналата година


Над 30 000 тона употребяван текстил е оползотворен в България през миналата годинаКомпаниите-членове на Асоциацията на преработвателите и търговците на дрехи втора употреба (АПТДВУ) са осигурили повторната употреба и рециклиране на 30 097 тона ненужни дрехи и обувки през изминалата година.

подробно...


Посетете безплатно виртуалния моден форум Fashion Together


Посетете безплатно виртуалния моден форум Fashion TogetherОрганизаторите на най-голямото модно шоу във Великобритания - PURE London предлагат едно ново онлайн модно изживяване. В година на несигурност и с ограничени пътувания те представят виртуалния моден форум - Fashion Together. 

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Иван Христов


ТВ водещ и продуцент
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи