Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Грижи за тялото

Грижи за тялото


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Започва модна седмица на маникюра


Започва модна седмица на маникюраИнтеркозметика, изключителен представител за България и Македония на марката CND (Creative Nail Design), обяви модна седмица на маникюра в магазините на Douglas и Beauty Zone в новооткрития Сердика Център София. Между 9 и 15 април в продължение на цяла седмица, клиентите на двата търговски обекта ще имат ексклузивната възможност да получат експертна информация от специализирани консултанти за тенденциите в маникюра и ефективната грижа за ръцете. Компанията предлага и атрактивна отстъпка от 20 процента от предлаганите на място услуги за маникюр, както и 10 процента отстъпка от цената на всички продукти с марката CND, предлагани в местата на промоцията.

подробно...


Nivea Happy Time - пролетно пробуждане за всички сетива


Nivea Happy Time - пролетно пробуждане за всички сетиваСерията NIVEA Happy Time се сдоби и с дезодорант.

Новият стимулиращ аромат на портокалов цвят повишава настроението и ви предизиква да живеете живота си на пълни обороти.

Новият Happy Time дезодорант осигурява свежест и 24-часова ефикасна защита от изпотяване.

Продуктът е без алкохол и оцветители и има дерматологично доказана съвместимост с кожата.

подробно...


Създадоха есенция, премахваща бръчките


Създадоха есенция, премахваща бръчките Учените създадоха есенция, която премахва бръчките, предаде БГНЕС.

Физикът д-р Хюбър създал есенцията "Crème de la Mer", за да премахне белезите на лицето си, които получил при лабораторен инцидент.

"Магическият бульон", както създателят нарича серума, е резултат от над 6000 експеримента провеждани в продължение на 12 години.

подробно...


Стартира инициативата "Да бъдем красиви въпреки стреса!"


Стартира инициативата "Да бъдем красиви въпреки стреса!"Вита Естетик Център стартира инициатива "Да бъдем красиви въпреки стреса!" и избра за нейно рекламно лице звездата от нашумелия сериал "Забранена любов" Елен Колева. Целта на инициативата е да популяризира грижата за естествената красота сред младите и активни хора, които имат шанса да я запазят, без да прибягват до инвазивните методи на пластичната и естетична хирургия.

Целулитът, нездравият тен, загубата на свежестта и еластичността на кожата на лицето, мимическите бръчки са само част от резултатите, до които довеждат стреса, динамиката на съвремието и замърсяването на околната среда.

подробно...


Aveda пусна крем срещу тъмни петна


Aveda пусна крем срещу тъмни петнаКозметичната марка Aveda пусна на пазара коригиращ крем, с помощта, на който могат да се осветлят тъмните петна върху кожата и да се направи по-здрава и ярка пожълтялата, уморена кожа.

Освен това, той притежава овлажняващи свойства. В състава на крема, предназначен за нормална или суха кожа, влизат съчетания от съставки: осветляващият кожата - аскорбил глюкозид (форма на витамин С), корен от черница, екстракт от грозде - позволяващи да се намали броя на тъмните петънца и да се справи с нарушения цвят на кожата. Натурални екстракти от лавандула и сандал в съчетание с масла от роза и розмарин придават на крема успокояващо и смекчаващо въздействие върху кожата.

подробно...


NATURA BISSÉ вече в България


NATURA BISSÉ вече в БългарияНа изключително изисканото парти в Археологическия музей беше представена световно известната козметична марка NATURA BISSÉ и стъпването и на българския пазар. Сред ВИП гостите на събитието бяха Илиана, Мая Илиева, Кремена Халваджиян, Ивана Скендерова. Маги Желязкова бе модел на демонстрацията на диамантената козметика.

Изпълнителния директор на NATURA BISSÉ за Източна Европа – г-жа Аврора Круз разказа за историята на козметичния лидер и представи основните ценности на компанията. Една от най-луксозните марки предлага широка гама продукти разделени на професионална козметика за лице и тяло и продукти за домашна грижа. Най-новото и изключително в грижата за кожата естествено е ориентирано в глобалното лечение против стареенето.

подробно...


Сънят ключ към стройна фигура


Сънят ключ към стройна фигураТайната на стройната фигура може отчасти да е свързана с доброто спане през нощта, съобщиха учени на международна конференция по наднорменото тегло в Амстердам, предаде АФП.

"След лош сън през нощта хората приемат 550 калории (22% ) повече от нормалното", установило изследването, осъществено от френски учени. Това представлява около един голям хамбургер. Участниците, които спали четири часа предишната нощ, изпитвали по-силен глад от тези, които спали осем часа. "Тези резултати показват, че липсата на сън увеличава количеството приемана храна и... може да бъде фактор, стимулиращ напълняването", допълват учените.

подробно...


С церемония в Парк хотел Москва “Национално Българско Дружество по Естетична хирургия и Естетична медицина отпразнува 16- годишния си  рожден ден!


С  церемония в Парк хотел Москва “Национално Българско Дружество по Естетична  хирургия и Естетична медицина отпразнува 16- годишния си  рожден ден!На 24 април 2009 г. Парк Хотел Москва отвори врати за пресконференция по повод 16 години от създаването на Национално Българско Дружество по Естетична хирургия и Естетична медицина и 15 години Медицински център “Естетична хирургия, Естетична медицина”.

Д-р Миладинова откри пресконференцията, разказвайки за дружеството. НБДЕХЕМ е равноправен член на Съюза на медицинските дружества в България от 1993 година. В него членуват над 70 лекари, които имат отношение към разкрасяването на хората, обединени в специалността, съответстваща на дружеството.

подробно...


Крем се справя с целулита за 9 минути


Крем се справя с целулита за 9 минути

Британски учени са разработили метод за спасение от целулита за 9 минути, предаде РБК.

Повечето методи, които обещават успех в борбата с "портокаловата кора", изискват огромни вложения и дълго търпение. Британската козметична компания Green Island Labs създаде поредното чудо-средство, като предложи на пазара LegTone Serum, основаваща се на регенеративните средства на стволовите клетки на растенията. Според учените, работещи за компанията, за 9 минути след нанасянето на средството изчезват до 47% от целулита.

подробно...


La Prairie създаде крем от платина


La Prairie създаде крем от платинаДо този момент платината се асоциираше предимно с пръстените и съвсем не с кожата на лицето, но сега е време за промяна с новия чудотворен продукт, забавящ стареенето, Cellular Cream Platinum Rare, създаден от модната марка La Prairie.

Той е направен от колоидна платина (суспензия от метални частици в пречистена вода), която има способност да взаимодейства с човешката кожа, като й позволява да функционира възможно най-ефективно. Дневната и нощна формула моментално изглажда кожата, хидратира я и я прави невероятно блестяща, като същевременно заличава всички отрицателни последици от напредването на възрастта - от леките бръчки до отпускането на кожата.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Велизар Соколов – Заки


Певец и продуцент
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи