Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Грижи за тялото

Грижи за тялото


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Clarins създаде нова линия продукти за овлажняване на кожата


Clarins създаде нова линия продукти за овлажняване на кожатаМарката за козметични продукти Clarins пусна на пазара колекция от три нови продукта, които третират проблемни зони.

Линията козметичните продукти HydraQuench има интензивно действие спрямо сухата кожа в проблемните зони и включва балсам Moisture Replenishing Lip Balm, крем SPF15 Cream и 10-минутна маска за лице, която след като била подложена на тестове, доказала, че увеличава хидратацията на кожата с 64,6% след шест часа.

подробно...


Дни на козметичната хирургия


Дни на козметичната хирургияНа 14-ти и 15-ти март 2009 г. В София се проведоха дни на козметичната хирургия. 9 специалисти от САЩ, Италия, Англия, Ирландия, Сирия, Сърбия се обучаваха на авторските методите на д-р Сердев за лифтинги на лицето и части на тялото без белези от рязане, за цялостно разкрасяване на лице и тяло. Основното в методите е използването на лифтинг - шевове, без разрези на кожата. Операциите, създадени от д-р Сердев, се извършват амбулаторно, с местна анестезия, не изискват продължителни следоперативни грижи и дълго отсъствие от работа. Извършват се през миниатюрни кожни цепки поради, което не остават белези, и реакциите на тъканите като отоци и др. са по-малко.

подробно...


Британците предпочитат съня пред секса


Британците предпочитат съня пред сексаПовече от три четвърти от британците предпочитат здравия сън пред секса, сочи проучване.

Изследването, в което участвали 8500 души, показва, че 79% признават, че предпочитат съня пред нощните страсти. Само 12% от анкетираните заявяват, че през повечето нощи спят по осем часа, въпреки че 40% заявяват, че не могат да работят нормално, ако не спят по толкова. Проучването установило още, че седем от всеки десет души има неспокоен сън и близо една четвърт заявяват, че страдат от безсъние. Според д-р Крис Идзиковски, участниците в проучването са прави да отдават приоритет на съня, защото липсата му може да доведе до здравословни проблеми.

подробно...


IWOSTIN – сериозна заявка на пазара за медицинска козметика в България


IWOSTIN – сериозна заявка на пазара за медицинска козметика в БългарияПолската компания Непентес направи сериозна заявка към българския пазар за медицинска козметика. Във „водната” обстановка на басейн „Атама”, Кемпински хотел Зографски, компанията представи пред журналисти и дерматолози серията продукти за чувствителна кожа Iwostin (Ивостин).

Дерматологът доктор Гриша Матеев говори за проблемите на чувствителната кожа и подходящите за нея грижи. Той посочи данни от скорошно изследване в Канада, според които 56% от жените страдат от проблемите на чувствителната кожа, 24% са имали реакция от козметични продукти, 46.4% от жените с чувствителна кожа имат и суха кожа, а 46.3% са посещавали дерматолог.

подробно...


Виргиния Здравкова с нов продукт на пазара


Виргиния Здравкова с нов продукт на пазара
SILK VIRGIN е най-новият продукт с марката Виргиния. Виргиния Здравкова, съвместно с единствения производител на естествена коприна у нас - “Свила” АД, в продължение на една година разработиха и създадоха пилинг ръкавица от 100% естествена коприна, която чрез силата на природата да подпомогне съвременните жени при борбата с полюцията и стареенето на кожата.

Пилинг ръкавицата SILK VIRGIN е тествана в Катедрата по дерматология и венерология към Медицински факултет–София.

подробно...


ШЕР - Мечтата за вечна младост


ШЕР - Мечтата за вечна младост
Наричат я “изложба на постиженията на пластичната хирургия”. Към услугите й тя е прибегнала повече от 50 пъти, оставяйки от това, което природата й е дарила, само долната си устна.

Това е болест, ще каже психиатърът. Браво на нея, ще завиди еснафът. “Ако поискам, дори ще поставя лицето си на тила, то си е моето лице – правя това, което искам”, заявява самата актриса. Каква всъщност е силата, която я движи – жажда за вечна младост или безумна страст към промените?

подробно...


Специална съставка в NIVEA VISAGE DNAge Zone Action се бори с мимическите бръчки


Специална съставка в NIVEA VISAGE DNAge Zone Action се бори с мимическите бръчки

Лицето е първата сигурна зона, по която се появяват първите възрастови бръчки. В 80% от случаите стареенето на кожата е причинено от външни фактори. Всекидневно нашите клетки трябва да се борят срещу следите от стреса, вредното слънчево влияние и тютюнопушенето. Към всички тези вредни влияния се добавя и фактът, че с течение на времето естествена способност на клетките да се саморегенерират значително намалява. За да бъде спрян или напълно предотвратен този процес, кожата се нуждае от грижа, която активира естественото обновяване на ДНК структурата на кожата.

подробно...


Козметичен салон "Сориса Стил Таласо" се грижи за Вашия тен


Козметичен салон "Сориса Стил Таласо" се грижи за Вашия тен
С помощта на Tropical Sun Вашата кожа с лекота придобива цвят по Ваше желание - без появата на петна или нежелана разлика. Продуктите от серията на Tropical Sun помагат не само да придобиете естетичен и красив тен, но и да подхранвате кожата си. Съдържанието на витамини А, Е и С я прави по-гладка и по-еластична.

Съдържанието на билки и екстракт от Жожоба и Бадемово масло придава на кожата Ви мекота, блясък и приятен аромат.

подробно...


Новата серия Eucerin® Anti-Redness облекчава кожата от зачервяване


Новата серия Eucerin® Anti-Redness облекчава кожата от зачервяване

София, 19 февруари 2007 г. – За да отговори на специфичните нужди на потребителите с чувствителна и предразположена към зачервяване кожа, изследователският център на Eucerin® разработи нова серия Eucerin® Anti-Redness.

Продуктите съдържат активната съставка Licochalcone и коригиращи пигменти, които успокояват раздразненията и зачервяванията, като осигуряват равномерен тен на лицето.

подробно...


Eucerin® Hydro Protect Fluid SPF 15 е хидратиращ крем-флуид с матиращ ефект


Eucerin® Hydro Protect Fluid SPF 15 е хидратиращ крем-флуид с матиращ ефект
Eucerin® хидратиращ крем-флуид с матиращ ефект е подходящ за смесен тип кожа. Леката, несъдържаща мазнини, емулсия предпазва кожата от лъщене и появата на комедони и има защитно и овлажняващо действие.

Eucerin® Hydro Protect Fluid SPF 15 активира естествените защитни функции на кожата, осигурява интензивно овлажняване и тройна ефективна защита от:

- свободните радикали
- вредното действие на UVA/UVB лъчите - SPF 15
- преждевременното стареене на кожа

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Десислава (DESS)


Певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи