Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Грижи за тялото

Грижи за тялото


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Внимание, сексът може да се окаже опасен за неспортуващите


Внимание, сексът може да се окаже опасен за неспортуващитеСпоред учени внезапните изблици на умерена до интензивна физическа активност като например джогингът или правенето на секс, значително увеличават риска от инфаркт.

Екип от учени от Бостън е анализирал данни от 14 изследвания, разглеждащи връзката между упражнения, секс и риск от инфаркт или внезапна сърдечна смърт ( летален сърдечен ритъм, който предизвиква спиране на циркулацията на кръв от сърцето). Установено било, че при хората, които тренират редовно рискът от инфаркт и внезапна сърдечна смърт по време на физическа активност е 3,5 пъти по-малък в сравнение с останалите.

подробно...


Миранда Кер се поддържа с кокосово масло


Миранда Кер се поддържа с кокосово маслоОчарователната манекенка Миранда Кер се е подложила на стриктна диета след раждането на сина си. Моделът спазва режим, изготвен специално за нея в съответствие с кръвната й група. Тайната на диетата е екстракт от кокосово масло. Миранда Кер започва да възвръща перфектната си фигура, след като двамата с Орландо Блум станаха щастливи родители на момченце. Диетата на манекенката не изключва сандвичите от дневното меню, тъй като е разработена според кръвната й група. Миранда трябва да яде храни с ниско съдържание на мазнини като плодове, както и да пие много вода.

подробно...


Изкуството да живеем


Изкуството да живеемНапрегнатото ежедневие, в което всички живеем, многото роли, които сме принудени да играем постоянно, екстремният ритъм, който често трябва да поддържаме, замърсената околна среда, вредните храни, емоционалните сривове, които ни поднася животът и още... има още достатъчно причини понякога да губим равновесие, да изпускаме контрола или просто да се чувстваме много уморени, изтощени и на прага или отвъд прага на силите си.

Курсът „Събуди се, разтърси се!”, базиран на източна философия, йога практики и уникална техника на дишане, е мъдрост и преподадено умение да се справим – с умората, липсата на концентрация, нервното напрежение, емоционалния дисбаланс.

подробно...


Студът топи излишните мазнини


Студът топи излишните мазниниНиските температури могат да топят излишните мазнини, откриха учени.

Студеното време навън може да се окаже не толкова лошо явление. Учените от Харвардския университет разработиха нова технология, с която нежният пол ще се отърве от наднорменото тегло и ще стегне кожата си. Тя се основава на въздействието на ниските температури върху клетките.

подробно...


Канела срещу целулит


Канела срещу целулитКанелата премахва целулита, откриха френски учени.

Сухата кора от канела съдържа антиоксидантни съединения, които предпазват от диабет и сърдечно - съдови заболявания. Ново проучване установи, че канелата има още едно полезно свойство – ефективно се справя с т. нар. портокалова кожа.

подробно...


Идеалната диета за мъжа


Идеалната диета за мъжа Храната не е само гориво. Това, което ядем, се отразява на здравословното ни състояние, на физиологическите и интелектуалните ни способности. Широко известен е фактът, че жените и мъжете имат различни нужди и метаболитен механизъм, така че нещо, което е полезно за жените, може да се окаже неподходящо, недостатъчно или непотребно за мъжете.

Това обяснява и защо има установени диети еталон, смятани идеални за жените и съответно за мъжете. До 10-12-годишна възраст, жените и мъжете имат сходни хранителни нужди. Но от този момент нататък, техните нужди започват да се различават в зависимост от пола.

подробно...


Оптимална защита от раздразнения след бръснене с нов балсам със сребърни йони


Оптимална защита от раздразнения след бръснене с нов балсам със сребърни йониПрез месец февруари NIVEA FOR MEN обогатява серията Silver Protect с още един продукт - балсам за след бръснене NIVEA FOR MEN Silver Protect със сребърни йони, лайка и Provitamin B5. Сребърните йони действат за максимална антибактериална защита от раздразнения, а лайката и Provitamin B5 се грижат за нейното пълноценно възстановяване. Ароматът на цитруси, сандалово дърво и чедър осигурява дълготрайно чувство за свежест.

Новият балсам NIVEA FOR MEN Silver Protect е сигурен начин да защитите чувствителната кожата след бръснене.

подробно...


Миенето на пода топи повече калории от фитнеса


Миенето на пода топи повече калории от фитнесаЗабравете за фитнес залата, миенето на пода изгаря повече калории, показва ново изследване.

Един час миене на пода и изцеждане на парцала в кофата, изгаря 238 калории, равняващи се на парче шоколад и две малки чаши вино. За изразходването им във фитнес залата е необходим един час потене на велоергометъра или час и десет минути вдигане на тежести. Другите алтернативи са един час танци или половин час футбол.

подробно...


Бързо ходене за по-дълъг живот


Бързо ходене за по-дълъг живот Възрастните хора, които ходят бърдо, е по-вероятно да живеят по-дълго, отколкото движещите се на бавен ход, установиха американски учени.

Бързото ходене увеличава продължителността на живота както на мъжете, така и на жените над 65-годишна възраст, сочи анализът на данните от девет проучвания. В продължение на няколко години изследователите наблюдавали как се променя скоростта на ходене на 34 485 души над 65 години и как това се отразява на продължителността на живота им. Средната скорост на придвижване на участниците била 0,92 м в секунда, като участниците, които се движели по-бързо, живеели по-дълго от средното.

подробно...


Технология, основана на естествените процеси в организма вталява без глад


Технология, основана на естествените процеси в организма вталява без гладТехнология за отслабване, основана на естествените процеси в организма, се появи отскоро у нас. След като предизвика фурор в 53 страни, между които САЩ, Бразилия, Австралия, Русия и Франция, апаратът Bella Сontour („Белаконтур”) дойде и у нас.

Причината е, че топи ненужните мазнини в клетките по естествен път и напълно безопасно. Апаратът прави точна диагностика и изчислява в реално време мястото, плътността и дебелината на целулита и мастната тъкан и реагира според конкретните нужди на всеки човек.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Светла Димитрова


Дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи