Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Грижи за тялото

Грижи за тялото


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


За летните жеги - храни с високо водно съдържание


За летните жеги - храни с високо водно съдържаниеТялото ни е съставено от около 75% вода, а мозъкът ни - от почти 90%.
Затова винаги трябва да се стремим да сме добре хидратирани и да даваме на организма си достатъчно количество вода.
Не течности, а вода! Защото всяка друга "течност" (сок, нектар, бульон, алкохол, коктейли и други) е храна и всъщност дехидратира допълнително организма, карайки го да отделя повече течност отколкото е приета, което води до нужда от още повече вода.

подробно...


Енергийните напитки и подрастващите


Енергийните напитки и подрастващитеЕнергийните напитки като "Red Bull" и "Monster Energy", чиито пазарен дял през 2012 година в САЩ е 8 млрд $, бяха обвинени от Американския сенат, че насочват рекламите си към съвсем млади консуматори и трябва да прекратят тази практика.
Маркетингът и продажбите, насочени към подрастващите, се увеличават и оттам броят на посещенията в спешната медицинска помощ - също, каза сенаторът демократ Джей Рокфелер на изслушване в Сената на представители на тези компании и педиатри.

подробно...


Най-добрият лек срещу стрес е...


Най-добрият лек срещу стрес е...Най-добрият лек срещу стрес е бързото ходене или лекият крос. Това показват резултатите от наблюдения върху гризачи, които както знаем са най-често използваните за различни експерименти бозайници.
По-енергичната разходка или по-бавното тичане държи невроните под контрол, което дава усещането за отпускане, пише "Дейли мейл".
Гризачите били разделени на две групи - едната била пусната в студена вода за предизвикване на стрес, а другата била в режим "тичане".

подробно...


Модният гигант Fashion TV пусна енергийна напитка с Акай Бери


Модният гигант Fashion TV пусна енергийна напитка с Акай БериЕнергийна напитка "f18", собственост на световния моден лидер Fashion TV, е от няколко месеца и на българският пазар. Тя съдържа екстракт от бразилската боровинка Акай, растяща в дъждовните гори на Амазония. Въпреки че е сравнително непознат плод за нас, тамошното население от векове се възползва от медицинските му качества и го произнася "асай". За малкият лилав плод се вярва, че е една от най-чудотворните храни на планетата. Акай Бери е богат на антиоксиданти, омега мазнини, киселини, протеини, витамини, минерали и фибри.

подробно...


Червени храни + смях + сън + ексфолиране + хидратация = МЛАДЕЖКИ ВИД


Червени храни + смях + сън + ексфолиране + хидратация = МЛАДЕЖКИ ВИДТака, навън се затопля, ние сваляме няколко ката дрешки и логично си задаваме въпроса: „Как изглеждам? - не се гледам в огледалото/ нормално/ задоволително/ горе-долу ставам/ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО!“ Екипът ни смята, че всяка една от вас заслужава отговорът и да е „ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО“

подробно...


Eucerin EVEN BRIGHTER - кажете "НЕ" на нежеланата пигментация


Eucerin EVEN BRIGHTER - кажете "НЕ" на нежеланата пигментацияНикой не обича тъмните кръгове под очите, петънцата по лицето и тялото, и други дребни дефекти по кожата, които неизбежно се появяват под влияние на слънцето, стреса, умората, недоспиването и претоварването. Разбира се, което се появява може и да изчезне – процесът не е невъзвратим.

подробно...


Американски дънки стопяват целулит ?


Американски дънки стопяват целулит ?Известната американска марка "Wrangler" пусна на пазара дънки, за които твърди, че са антицелулитни и че може да редуцират до 60 на сто мастните натрупвания и така наречената портокалова кожа.

По какъв начин тези дънки премахват целулита? Просто с носене. Материята, от която са направени дънките в процеса на производството е третирана с антицелулитни съставки, като например кофеин, ретинол и водорасли.

подробно...


Body Make-up на Triumph - усещане за мекота и нежно докосване


Body Make-up на Triumph - усещане за мекота и нежно докосванеКолекцията ежедневно бельо на Triumph, неслучайно наречена "Грим за тялото", направи своя дебют през пролетта. Дизайн с изчистена линия, копринена мекота на материята в нежни пастелни цветове, удобни кройки и плоски ръбове са отличителните характеристики на моделите, които ги превърнаха в бестселър.

Есенно-зимната колекция разширява цветовото разнообразие, като запазва възможността за различни комбинации на модели и нюанси.

подробно...


Яжте шоколад ако нямате слънцезащитен крем под ръка


Яжте шоколад ако нямате слънцезащитен крем под ръкаПрез лятото е хубаво да ядете шоколад всеки ден, защото какаото предпазва кожата от ултравиолетовите лъчи.

Ако нямате под ръка слънцезащитен крем, купете си блокче шоколад, защото той не само че предотвратява сърдечни проблеми и метаболитни заболявания, но и пази от изгаряния.

подробно...


В Италия разработиха бельо за намаляване на целулита


В Италия разработиха бельо за намаляване на целулитаИталианската фирма "MyShapes" разработи нов тип бельо "Емана", което премахва целулита и стопява мазнини, чрез ускоряване на микроциркулацията под кожата.

Ефектът на "Емана" се постига с помощта на модерна технология с наноматериали, изградени на основата на кристали. Така се създава уникална материя с биоактивни съставки, топяща мазнините и намаляваща целулита.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Даниел Рачев


Фотограф
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи