Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Грижи за тялото

Грижи за тялото


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Червено цвекло за младост и жизненост


Червено цвекло за младост и жизненостЦвеклото е идеален за зимата зеленчук, който стимулира обмяната на веществата и подобрява функциите на черния дроб.
Цвеклото съдържа големи количества витамин С, витамини В1 и В2, каротин, както и минерали: калий, калций , натрий, фосфор, желязо, сяра и йод.

подробно...


Кисело мляко за кожа като на Фрейда Пинто


Кисело мляко за кожа като на Фрейда ПинтоФрейда Пинто поддържа кожата си овлажнена с кисело мляко.
Актрисата от "Беднякът милионер" разчита на домашни рецепти за красота, предадени й от майка й.
Така например тя нанася натурално кисело мляко върху дехидратираната си кожа и поддържа скалпа си с кокосово масло.

подробно...


Музиката лекува!


Музиката лекува!41% от хората лекуват болките си с хубава музика, показва ново изследване.
Музиката изглежда има най-голямо влияние върху младите хора на възраст между 16 и 24 години, които твърдят, че използват музиката за облекчаване на физически неразположения.

подробно...


Затлъстяването - враг на малки и големи!


Затлъстяването - враг на малки и големи!Затлъстяването се очертава като един от най-сериозните социални и медицински проблеми на ХХІ век.
Това заяви председателят на Българската асоциация за изследване на затлъстяването и съпътстващите го заболявания доцент Светослав Ханджиев по повод Световния ден за борба със затлъстяването, съобщи Дарик.
Доцент Ханджиев определи наднорменото тегло като световна пандемия, която води до увеличаване на заболеваемостта и смъртността от сърдечно-съдови и метаболитни заболявания.

подробно...


По-голямо бирено коремче = по-висок риск от деменция


По-голямо бирено коремче = по-висок риск от деменцияХората с много мазнини в областта на корема са изложени на 3,5 пъти по-голям риск да страдат от загуба на паметта и деменция на късна възраст, установиха американски учени.
Те открили, че хората с много мазнини по корема имат по-ниски нива на протеина, който контролира усвояването на мазнините от черния им дроб.

подробно...


Най-добре е да се инвестира в превенция на стареенето


Най-добре е да се инвестира в превенция на стареенетоЗабавянето на остаряването е по-добра инвестиция в общественото здраве, отколкото научните изследвания за борба с рака и кардиологичните заболявания, стана ясно от изследване в САЩ.
Скорошни научни изследвания сочат, че е далеч денят, когато забавянето на остаряването ще е възможно, пишат авторите на това изследване, публикувано в американското издание "Health Affairs".

подробно...


Премахнете акнето с маска от аспирин


Премахнете акнето с маска от аспиринАспиринът по-често се използва за лечение на главоболие, но очевидно работи добре и срещу акне.

Британката Бет Нотингам доказа, че таблетките, струващи по-малко от долар и съдържащи салицилова киселина, намаляват подутината, отпушват порите и омекотяват кожата, намалявайки люпенето й.

подробно...


Заместител на ботокса в борбата срещу бръчките


Заместител на ботокса в борбата срещу бръчкитеБритански учени откриха заместител на ботокса и различните кремове против стареене на кожата, създавайки хапче, което ще въздейства на дълбоките слоеве на кожата и ще премахва бръчките.
Таблетките са разработени на базата на растителни съставки и могат ефективно да се справят със застаряваща кожа, като намали бръчките с 10%.

подробно...


Спортисти, внимавайте за зъбите си!


Спортисти, внимавайте за зъбите си!Стоматолозите били изненадани да открият колко лоши са зъбите на спортистите, които били прегледани по време на Олимпиадата в Лондон през 2012 година.
Една пета от прегледаните спортисти имали много лоша устна хигиена, което според експерти може да повлияе върху качеството на тренировките им и представянето на състезания.

подробно...


За още по-зашеметяваща визия - новата самобръсначка "Venus & Olay"


За още по-зашеметяваща визия - новата самобръсначка "Venus & Olay"Както вече сме споменавали гладката кожа е един от факторите, които карат жените да се чувстват по-красиви и уверени в себе си.
Новата самобръсначка Venus & Olay, която комбинира най-добрата технология за бръснене на Venus с професионалната грижа за кожата от Olay, може да ви помогне да постигнете желаната визия с лекота.
Този нов продукт подобрява качеството на бръснене и подпомага възстановяването на хидратацията на кожата.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Велизар Соколов – Заки


Певец и продуцент
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи