Richmart предлага 197 нови
работни места


Фабриката за мъжки костюми Richmart предлага 197 нови работни места като част от проекта "Русе - едно добро решение", целящ да утвърди града като индустриален център.


Richmart предлага 197 нови работни места


Richmart е най-новата и модерна фабрика за костюми по поръчка в Европа, предлагаща едно от най-високите заплащания в шивашкия бранш в България, а предлаганите свободни позиции са за: технолози, бригадири, шивачи, гладачи, кроячи, началник производство, оперативен счетоводител, началник склад, техници на машини, мениджър продажби, маркетинг специалист, офис асистент, ИТ специалисти.


От компанията предлагат и осигурен фирмен транспорт от и до 50 населени места в областта, а също и съдействие за осигуряване на квартири и жилища в града на преференциални цени.

За своето развитие Richmart използва консултанти от България, Германия, Холандия и САЩ, а влаганите платове са с високо качество и пристигат от Италия и Англия. "В България в момента са най-модерните фабрики за мъжки облекла. Годишно се шият по около 3 милиона костюма", отбелязва Мартин Йорданов.


Ако желаете да кандидатствате за някоя от изброените позиции, можете да го направите тук: Форма за контакт или на jobs@richmart.eu