Ники Божилов подарява свой модел в новата игра на KWIAT


От 27 март до 15 април 2014 българската марка очила KWIAT ще проведе фотоконкурс "Селфи с очила" (снимка-автопортрет, която човек или група хора са заснели сами с мобилно устройство). Изненадата този път е партньорството на KWIAT с модния дизайнер Николай Божилов, носител на "Златна игла 2013" на Академията за мода.

Наградите за фотоконкурса включват слънчеви очила или диоптричнa рамкa по избор и специална награда - индивидуална модна консултация с подарък тоалет с уникален дизайн от Николай Божилов.

Желаещите да участват, трябва да изпратят на официалната страница на приложението "Фотоконкурс" KWIAT във Фейсбук своя селфи снимка, на която са с очила. Участникът, чиято селфи снимка събере най-много харесвания, ще спечели очила по избор от KWIAT и специлната награда от дизайнера Николай Божилов. Освен първата и следващите три снимки в класацията с най-много харесания ще бъдат наградени с очила по избор.


Ники Божилов подарява свой модел в новата игра на KWIAT

Условия за участие:

  1. За участие вът Фотоконкурса на KWIAT "Селфи с очила" всеки участник трябва да качи на специалното приложение, към страницата на KWIAT във Facebook, снимка, представляваща негов автопортрет или такъв на група хора (включваща и него), която са заснели сами с мобилно устройство

  2. Участниците, които изпращат свое "селфи с очила" трябва да имат навършени 16 години и свой личен профил във Фейсбук

  3. Можете да изпратите от 1 до 6 снимки (броят е по лична преценка)

  4. Селфито може да включва повече от един човек

  5. Поне един човек на снимката трябва да бъде с очила

  6. Човека, от чийто профил е качена снимката трябва да бъде на самата снимка

  7. Снимките могат да бъдат от заворено пространство или на открито, както и от всеки сезон през годината. Но не се допуска участие със снимки, които съдържат разголване повече от бански костюм, както и неприлични пози и знаци - такива снимки ще бъдат премахнати, а участниците дисквалифицирани.

  8. 4-те снимки, които съберат най-много харесвания, ще спечелят на своите притежатели чифт слънчеви очила или диоптрични рамка по избор. Моделите в наградния фонд, можете да разгледате тук.

  9. Снимката с най-много харесвания ще спечели и наградата от дизайнера Николай Божилов

  10. И не забравяйте да поканите всички свои приятели да ви подкрепят!


След приключване на фотоконкурса представител на KWIAT ще се свърже с победителите в техния Фейсбук профил. Подаръците ще бъдат доставени до 17 април 2014 на посочен от победителите адрес.


Фейсбук страница на играта "Селфи с очила"
Фейсбук страница на KWIAT
Фейсбук страница на Николай Божилов
Сайтове: www.kwiat.bg; www.nikolaybozhilov.com