За булките на лятото

ЗА БУЛКИТЕ НА ЛЯТОТОВ летния брой на списание БУЛКА ви очаква:

  • Мода
    100 идеи – последен писък в булчинската мода! Тенденциите за сезона. Златни правила за избора на рокля, споделени от професионалисти. Какво да облечем, ако сме по-пълнички. Тоалетът на кумата. Fashion изяви с дизайнерски подпис. Бижута и аксесоари. Ексклузивно блиц интервю за сп. “Блука” от световно известния италиански дизайнер Едди Кей - Eddy K. La Belle Marie Italy и София Борисова – Модна къща “Романтика”. Прет-а-порте.
  • Козметика
    15 супер ароматни изкушения за твоя нов парфюм през лятото. Най-новите предложения в грима от най-добрите световни make up марки.
  • Любов
    Кои са легендарните двойки, останали в историята като пример за вечната любов. Булки споделят с БУЛКА споменът от най-вълнуващия ден.
  • Идеи за организацията на сватбата
    Кои са ключовите думи в Топ 10 за сезона?! Как да организирате тържеството си - с дъх на море, градинско парти или еко сватба?! Интересни предложения за подаръци на гостите, украса, декорация и още много информация за всички тънкости в подготовката за Големия ден, на страниците на любимото списание на всяка булка, изпълнени с настроение и стилни предложения за най-красивия празник в живота ви!