Актуални предложения от европейските модни столици в нов бутик


Микс от бутикови стилни предложения от актуалните модни столици Париж, Лондон и Милано вече са и в България, благодарение на креативната млада дизайнерка Калина Кръстанова, собственик на новия "Boutique Kalina".

"Подбрала съм за всяка елегантна дама по нещо. В новите колекции можете да откриете само единични модели, с които ще се откроите на парти или среща с приятели. Щастлива съм,че имам възможност да бъде полезна и в страната си и да зарадвам с модата ми изисканите дами. В бутика ми ще спестите дългите и уморителни препускания в търсене на собствен стил."


Актуални предложения от европейските модни столици в нов бутик


Калина Кръстанова има зад гърба си престижна школа по мода в Париж, където самият Yves Saint Laurent е бил ученик. Автор е на собствени уникални колекции, адресирани към модерната, успялата и ангажирана дама.

За да уважат откриването на първия и бутик на столичната ул. Бистрица №8 дойдоха бизнесдамата Таня Думан, собственик на Тюркоаз, Сами Зергун от Париж, френската топдизайнерка Софи Перелин (Ambassadrice, Paris), Атанас Лазаров, собственик на Агенция за Публични комуникации ПРофайл, предприемачът Преслав Колчаков (Ипон сервиз), Жана Янева - Мис Вселена България 2012, Страхил Гановски, моделът финалист от Менхънт България 2013 - Иван Монкин, Славчо Тошев, собствениците на beauty студиа за красота George Martin - Георги Костов и Мартин Джамбазов, както и Светлана Стоянова собственик на perfecten.com


Актуални предложения от европейските модни столици в нов бутик


Модният фотограф Алекс Манчев, който наскоро се завърна от Санкт-Петербург направи импровизирана фотосесия, вдъхновен от моделите Василена Аврамова и Йоанна Заркина.

Снимки: Алекс Манчев/ПРофайл