Модни тенденции: Цветовете на зимната приказка

Зимата може и да е малко депресираща, но ако изберете правилните цветни комбинации, със сигурност ще разведрите сивотата на студа.

Стилистите подбраха палитра цветове, която отива на всякакви видове дрехи, шапки, палта, шалове, чанти и дори грим. Ако искате да изглеждате едновременно елегантно и изискано и в същото време сензационно, трябва да носите тоалети с цвят червена боровинка. Това ще е един от водещите цветове през новата година. Съчетайте го с бяло и няма да сбъркате.

Цветовете на зимната приказкаИзумруденото зелено е още един отличен избор за зимата. Той е женствен и си отива с почти всякакъв нюанс кожа или коса. Зеленото може да се комбинира с почти всички останали цветове.

Едно невероятно предложение от 3suisses. Вечерна рокля с дълги ръкави VOTRE MODE - Деколте тип лодка отпред и V-образно деколте отзад - Изцяло облечена в пайети - Закопчава се със скрит цип отзад - подплатена (без ръкавите). В комбинация с класически и елегантни официални обувки ще се превърнете в истинско бижу. За предпочитане е да комбинирате с някакъв клъч, защото по-обемните аксесоари ще отклонят вниманието от тоалета.


Синьото остава вечна тенденция. То е едновременно елегантно, класическо, изтънчено и секси.

Едно невероятно предложение от Fashion.bg. Сдобийте се с нежна и изискана визия с помощта на синя дамска риза. Ризата е съчетание от галещ нежно кожата матиран сатен с черен тюл на точки по рамената и деколтето, за да осигури изключително женствен и стилен силует на облеклото. Платът е еластичен, а цветът магнетичен - класическо синьо. Ръкавът е със 7/8 -ми дължина. Добавете допълнителна нотка елегантност към визията си, като съчетаете ризата с дамски панталон и класически обувки на висок ток.


Цветовете на зимната приказкаЗлатистото е вълнуващо и смело решение за изтънчените дами. Предлагаме ви една интересна златиста рокля със заоблено деколте, къси, леко паднали ръкави с Т-образна форма и плохи на ханша за набран ефект. Заоблена основа отзад и права основа в дъното на основата. Деколтето на подплатата е свързано с роклята от имитация на кожа. Можете да акцентирате с още блясък например със златисти обеци или дори обувки, което ще подчертае вашия стил през зимните дни.

От друга страна можете да акцентирате на златното, като вид нюанс на жълтото. Може да изберете дреха, която съдържа златни нишки или просто има декоративни шевове в царската гама.


Цветовете на зимната приказка Цветовете на зимната приказка

Сребърното е още един искрящ зимен цвят, който е добре да имате в гардероба си. Отличен избор за вечерни излизания. Светло кафявото е много топъл и елегантен цвят. Нюансите на синята слива, доближаващи се до лилаво и бордо, са изключително популярни и изглеждат магически във всяка комбинация. Независимо какво облекло сте избрали в този цвят няма да останете незабелязана.

Цветовете на зимната приказка Цветовете на зимната приказка

БГНЕС

Снимки:

1. Модел на Votre Mode представен от 3suisses

2. Модел от колекцията на Shopping-terapia

3-6. Модели на Daphne

Тези и още много актуални модели за есен-зима 2013/2014 можете да видите и да си купите от Daphne.bg