"Bridal Fashion" представи "Roccobarocco" и "Sherri Hill" на парти във венциански стил


На затворено парти пред ИТ бранша в България "Bridal Fashion" представи за първи път Колекции 2014 на марките "Roccobarocco" и холивудската - Sherri Hill с етикет на Bridal Fashion. Събитието бе във венециански стил в хотел "Hilton" и уважено от гости от страната и чужбина.




Колекция Есен-Зима 2013/2014
на световноизвестната "Roccobarocco" се отличава с контрол върху дизайна - присъстват строгите и изчистени линии, подходящи за стилната бизнес дама. При марката с етикет "made in Italy" вниманието е насочено към чистата елегантност и скъпите материи - кашмир, копринено кадифе, студена вълна с копринен състав и нежни корпинени дантели. Едно от актуалните съчетания за сезона е фауна и барок с дискретен блясък и ръчно изработения принт от рози с диамантен прах върху дрехите.




Последната колекция от официални рокли на холивудския бранд с етикет на "Bridal Fashion" е вдъхновена от блясъка на тоалетите от миналия век и от филма за великия Гетсби.



На почит са кристалите
- подвижни и статични, елегантната линия и преливащите отблясъци.

Цветовете са златно сребро, водно синьо, розов нар и мастилено виолетово.




Тоалетите представиха едни от най-красивите носителки на короните "Мисис България" и "Лейди България" като Елена Караколева, Елеонора Манчева, Цвети Разложка и Радина Цонева.


На финала Паолина Петракиева изуми със сватбена рокля в цвят - есенен изгрев над канале Гранде, изработен от копринена органза с акценти от венецианска дантела, а традиционният воал бе заменен с домино.



Младият актьор Йоан Карамфилов, партнирал си с Мила Йовович, Арманд Асанте, Лоренцо Ламас и Асен Блатечки представи кежуъл ансамбъл и смокинг в цвят искрящо шампанско от последната колекция на френската марка "Cachаrel".



Домакинята на събитието Анелия Костадинова блестеше в изумрудено зелен тоалет на американската "Jovani".



Фирма "Bridal Fashion" е двоен премиум дилър на испанския гигант "Pronovias" и официален представител на "My Lady", "Enzoani" и "Jovani", а съвсем скоро ще стане домакин и на нова френска марка, любима на Карла Бруни Саркози.




Снимки:
1, 3, 4, 5 - модели от колекция Есен-Зима 2013/2014 на "Roccobarocco"
2, 6 - модели от колекция Есен 2013 на "Sherri Hill"