Красавица от Казахстан е "Tоп Лице на Слънчев бряг 2013"

19 годишната Екатерина е новото ТОП ЛИЦЕ на Слънчев бряг 2013. Красавицата мечтае за световен подиум.

Модният корифей на родното Черноморие Димитър Увалиев бе продуцент и водещ на красивата надпревара. Официален домакин на събитието беше клуб Мания в Слънчев бряг.

Славчо Тошев избра

Славчо Тошев избра

За да оценяват претендентите за красота във Вип ложите се настаниха плейбоят и бохем Славчо Тошев, популярният лайфстайл спец Наско Лазаров - ПРофайл, местни спомоществуватели и модни ценители.

Новото "Топ лице на Слънчев бряг" Екатерина Яковлева от 3 години живее в курортния комплекс. Занимава се с танци, учи маркетинг и мениджмънт в Несебър. Зодия Стрелец е, а свободното си време прекарва във фитнес залата. Няма приятел. Родом е от Казахстан. Преди 3 години идва на почивка с родителите си и пленени от красотата и климата на нашето Черноморие остават да живеят завинаги тук.

Славчо Тошев избра

Славчо Тошев избра

Екатерина има сестра, която се занимава с мода. Самата Екатерина не крие плановете и амбициите си да я последва. Като типичен представител на зодия Стрелец тя има цел - да стане известен модел и да стартира кариерата си именно от България. В Елените, Свети Влас и Несвбър красивият топ модел организира тематични вечери "В памет на Висоцки" и е убедена, че един ден името й ще се прослави не само у нас, но и по света.