Нанси Карабойчева е Мис България 2013!

Ослепителната блондинка от село Юнаците ще представя страната на финала на „Мис Свят” в Индонезия.

В изключително оспорвана и драматична битка по време на 3-часовия лайф на финала на „Мис България 2013” по TV7 ослепителната блондинка Нанси Карабойчева пребори конкуренцията и се окичи с короната на победителката, специално изработена от бижутерийните лидери „Алтънбаш”. Красавицата от село Юнаците спечели малко повече от 27% от положителния зрителски вот и с достойнство, в продължение на година, ще носи титлата най-красива българка, а след 2 седмици заминава за финала на „Мис Свят” в Индонезия. Освен че Нанси стана „Мис България 2013”, красавицата спечели и чисто нов автомобил Ситроен DS3. „Сбъднахте мечтата ми да имам кола. От три години събирам, за да си купя, а сега имам чисто нова”, не можеше да повярва победителката.

Нанси Карабойчева е Мис България 2013!

Нанси Карабойчева е Мис България 2013!

Нанси Карабойчева е Мис България 2013!

Нанси Карабойчева е Мис България 2013!

Нанси Карабойчева е Мис България 2013!

Веднага след края на шоуто, красавицата бе посрещната и прегърната от гаджето й – волейболният национал Добромир Димитров. „Не спираше да ми повтаря, че е бил сигурен в мен и че е знаел, че аз ще спечеля, а аз самата още не мога да повярвам”, сподели Нанси. Тя остави след себе си в класирането Джулия, която бе коронясана за първа подгласничка и удостоена още с титлата „Мис Алтънбаш”, а Даниела стана втора подгласничка на „Мис България 2013”.

Нанси Карабойчева е Мис България 2013!

В челната петица влязоха още очарователната стюардеса Адриана, която се нареди четвърта, и сексапилната Велина, която остана пета, но пък стана „Мис bLife”, и се окичи с лентата на светския информационен сайт.

Нанси Карабойчева е Мис България 2013!

Нанси Карабойчева е Мис България 2013!

Емел, Ингрид, Мелиса, Миглена и Боряна допълваха финалната десетка, но отпаднаха буквално на крачка от заветната корона, след като зрителите не им гласуваха достатъчно доверие.

Момичетата, заедно с хореографа Милен Данков и неговия балет, сътвориха невероятно шоу на живо в ефира на TV7 в съботната вечер. След като водещите Кирил Ефремов и Камелия ги представиха с най-добрите им моменти от 5-седмичното риалити, в което се бореха за короната, красавиците дефилираха в три тура.

Първото им излизане на уникалната мултимедийна сцена на две нива беше в индивидуален стил. Чрез танца и визията си финалистките показаха най-ярките си черти, с които зрителите на TV7 ще ги запомнят. Нанси беше ослепителна в образа на фермерка, Даниела – секси икономист, Джулия – холивудска звезда, Адриана беше стюардеса, Велина – лолитка, Боряна – боксьорка, Миглена – певица, Ингрид – гимнастичка, Емел – турска изкусителка, Мелиса – красавица сред лавандулови полета. Това беше и един от малките акценти, който отличи напълно тазгодишната церемония – нестандартен завършек на нестандартното и най-красиво шоу за избирането на „Мис България 2013”.

Вторият тур беше по бански, а красавиците ходеха буквално по тънък лед, за да сътворят истинска феерия и да се превъплътят в ледени кралици.

Третото дефиле беше в официалните рокли на топ дизайнера на „Романтика фешън” София Борисова. Десетте финалистки се превърнаха в истински принцеси, блестейки в рокли уникати в черен и телесен цвят, създадени специално за тях.

Наотразимата Мария Илиева пък беше музикалният жокер между пищните дефилета. Заедно с балета на Милен Данков тя направи неповторимо шоу и допълни най-красивото риалити по достоен начин.

На сцената трябваше да излезе и рапърът 100

Нанси Карабойчева е Мис България 2013!

Нанси Карабойчева е Мис България 2013!

Нанси Карабойчева е Мис България 2013!

Кила, който се опита да помрачи празника на красотата, отказвайки да се съобрази със сценария, съгласуван с него преди седмици. Оказа се, че „звездният” певец е поел повече участия отколкото може да изпълни и иска да нанесе промени в най-очаквания финал в родния ефир това лято. Отказвайки да се съобразява с огромната продукция на шоуто, той се опита да извие ръцете на продуцентите и TV7. Професионализмът на целия екип обаче не допусна гала вечерта да се провали заради едно музикално изпълнение и преустанови всякакви отношения с рапъра оттук нататък.

Снимки: TV7/!no frame media