Мис Варна 2013

За девета поредна година Агенция VIP Fashion Group е организатор и продуцент на един от най-престижните конкурси за красота в България - МИС ВАРНА`2013, който се провежда под егидата на Община Варна. Той ще се състои на 23 август в лятната градина на Гранд Хотел Варна от 21 часа.

След тежък и оспорван кастинг до конкурса бяха допуснати 24 красавици. За една седмица претендентките за титлата ще бъдат настанени в Гранд Хотел Варна, където натоварената им програма ще включва ежедневни репетиции, фитнес програми, фотосесии и благотворителни инициативи.

Водещ и изпълнител на спектакъла тази година ще бъде поп-звездата Орлин Горанов, а за доброто настроение на гостите ще се погрижат още Цецо Елвиса и балет „Арт Денс”.

Мис Варна 2013

Повече от четири месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса също са специално изработени за участничките в него. Те ще са облечени в екстравагантни рокли на дизайнерката Весела Василева - Veteida /І тур/, бански костюми от Perfect и обувки с марка Sara Pen /ІІ тур/, както и колекция бутикови рокли на Модна къща Tonena с дизайнер Стойка Хаджиева /ІІІ тур/. За прическите на всички участнички в конкурса ще се погрижат топкоафьорите от салони Нуши, а за грима - екипа на гримьорката Кристина Славова.

Зрителите и гостите на МИС ВАРНА`2013 ще се насладят на невероятно светлинно шоу и ефектна водна сцена, разположена в самия басейн. Уникалната хореография, дело на Дияна Янкова, ефектния стайлинг на миските, както и нестандартните декори и аксесоари, ще потопят присъстващите в една невероятна атмосфера.

На събитието ще присъстват над 800 гости-представители на културния, бизнес и светски елит на България.

Освен титлата Мис Варна`2013 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ ВАРНА 2013. Гласуването за нея вече започна на www.missvarna.com.

Медиите също ще излъчат своя фаворитка, която ще получи приза МИС МЕДИЯ ВАРНА 2013.

За девета поредна година екипът на Агенция VIP Fashion Group ще организира благотворителна инициатива насочена към ДОМА за МЕДИКО СОЦИАЛНИ ГРИЖИ за ДЕЦА във Виница. Част от подаръците ще приговят самите участнички в конкурса - книжки, плюшени мечета, играчки, и много лакомства за малките палавници, а основните дарения са от партньорите на събитието.

Мис Варна 2013

Част от подготвителния етап на МИС ВАРНА 2013 е и традиционната Вечер на талантите, която ще се проведе на 21 август. Освен, че ще покажат своя творчески и артистичен потенциал, миските ще дефилират и с колекции на различни модни марки.

Продуцента на конкурса и собственик на VIP Fashion Group - Мира Матеева и екипът и, обещават, че въпреки кризата МИС ВАРНА`2013, успешно ще конкурира световните конкурси за красота по професионализъм и класа.

МИС ВАРНА 2013 ще се осъществи благодарение на подкрепата на Mall Varna и Grand Hotel Varna, както и на много други партньори.

Куверти за конкурса можете да закупите от Агенция „VIP Fashion Group”, гр. Варна, ул. "Цар Симеон І" - № 6, Вх. В, ет.1, ап.18

За контакт: 0895 417 517